2777
2789

من تو دوران عقد هستم همسرم ب شدت ادم خود خواهی هستن چند ماه قبلا به یه بهونه چرت و پرت ۴ماه قهر کردن ک اصلا ن زنگی ن پیامی الانم بخاطر اینکه من عروسی رفتم سه روزه همون روالو دست گرفتن شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟

جدی تر راجب به ازدواج باهاش فکر میردم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

وقتی میدونی اینطور هستش باید رابطه تونو مدیریت کنی و از چیزایی که میدونی باعث ناراحتیش هستش دوری کنی،اگه بخوای لج کنی بدتر میشه،باید اعتمادشو جلب کنی تا اونم درقبال بعضی خواسته هاش کوتاه بیادش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سعی کن باهاشش حرف بزنی ببینی معیاراش چیه ازت چی میخواد و چه توقعی داره دوست نداره بیرون بری یا دوست نداره بدون اجازه بری یا کارای دیگه ازالان حلش کن فردا مشکل نشه برات ۴ ماه هم کم نیست چه طوری طاقت اوردی به خانواده ها چی گفتی خیلی شرایط بدی بوده 

سعی کن باهاشش حرف بزنی ببینی معیاراش چیه ازت چی میخواد و چه توقعی داره دوست نداره بیرون بری یا دوست ...

بعدس سه ماه ب خانوادم گفتم اخرشم کلا خانواده شوهرم یا متر قیافه اویزون کردن برام بعد اون روز دیگ هیچ رویی ندادم بهشون

منتش رو نکش  دنبالش نرو  لوسش نکن مردی ک قهر میکنه. تنها راهش بی توجهیه تا خودش برگرده ...

واقعا دیگ سرد شدم شهریور عروسیم هستم ولی شهامت تموم کردن ندارم

سعی کن باهاشش حرف بزنی ببینی معیاراش چیه ازت چی میخواد و چه توقعی داره دوست نداره بیرون بری یا دوست ...

ادم خود خواهی هستش حرف زدن هم فقط تو اینو کردی تو اینی تو اونی میکنه میگه از من و خانوادم خوبتر هیچکی نیست

واقعا دیگ سرد شدم شهریور عروسیم هستم ولی شهامت تموم کردن ندارم

تموم کردن اخرین راهه نه اولیش

حتما برید مشاوره 

الان اکثر مردا همینجوری شدن 

اگر مشکل فقط همین باشه قابله حله و مسئله سختی نیست 

فقط تاکید میکنم که ادم تا وقتی نازکش داشته باشه ناز. میکنه وقتی نازکش نباشه اونم دگ ناز نمیکنه

تموم کردن اخرین راهه نه اولیش حتما برید مشاوره  الان اکثر مردا همینجوری شدن  اگر مشکل ف ...

یعنی میگید اصلا پیگیر نباشم اخه اذیت میشم حس میکنم رفتیم زیر یه سقف هم اینطوری میشه 

یعنی میگید اصلا پیگیر نباشم اخه اذیت میشم حس میکنم رفتیم زیر یه سقف هم اینطوری میشه 

پیگیر اون نباش

بذار وقتی اشتی کردید اینبار بگو باید بریم مشاوره 

من این زندگی و رابطه برام مهمه و میدونم اینجوری دووم نمیاریم کنار هم

سنتی ازدواج کردید؟ 

بعدس سه ماه ب خانوادم گفتم اخرشم کلا خانواده شوهرم یا متر قیافه اویزون کردن برام بعد اون روز دیگ هیچ ...

خیلی حواست به خودت باشه شاید الان راهی باشه مشاور چیز بری ولی بعد ازدواج دیگه خیلی سخت میشه برگشت یا حلش کرد الان شرط بزار بگو این اخلاقاتو بذار کنار بهش نزدیک شو نزار دیگرون روش اثر بزارن 

پیگیر اون نباش بذار وقتی اشتی کردید اینبار بگو باید بریم مشاوره  من این زندگی و رابطه برام مه ...

نه فامیل مامانم هستن ۹ ماه دوست بودیم بخدا دیگ خسته شدم از دستش از طرفیم دلم برا مامانم میسوزه شهریور عروسیمه جهازمو با ذوق اماده میکنه دیگ بریدم