من تو دوران عقد هستم همسرم ب شدت ادم خود خواهی هستن چند ماه قبلا به یه بهونه چرت و پرت ۴ماه قهر کردن ک اصلا ن زنگی ن پیامی الانم بخاطر اینکه من عروسی رفتم سه روزه همون روالو دست گرفتن شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میدونی اینطور هستش باید رابطه تونو مدیریت کنی و از چیزایی که میدونی باعث ناراحتیش هستش دوری کنی،اگه بخوای لج کنی بدتر میشه،باید اعتمادشو جلب کنی تا اونم درقبال بعضی خواسته هاش کوتاه بیادش
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
سعی کن باهاشش حرف بزنی ببینی معیاراش چیه ازت چی میخواد و چه توقعی داره دوست نداره بیرون بری یا دوست نداره بدون اجازه بری یا کارای دیگه ازالان حلش کن فردا مشکل نشه برات ۴ ماه هم کم نیست چه طوری طاقت اوردی به خانواده ها چی گفتی خیلی شرایط بدی بوده
بعدس سه ماه ب خانوادم گفتم اخرشم کلا خانواده شوهرم یا متر قیافه اویزون کردن برام بعد اون روز دیگ هیچ ...
خیلی حواست به خودت باشه شاید الان راهی باشه مشاور چیز بری ولی بعد ازدواج دیگه خیلی سخت میشه برگشت یا حلش کرد الان شرط بزار بگو این اخلاقاتو بذار کنار بهش نزدیک شو نزار دیگرون روش اثر بزارن