2777
2789

خانما میخوام جهاز بخرم این سه تارو کی جدیدا خریده

چه مارکی با چه قیمتی کی خریدید

راضی بودید یا نه؟

اخر هفته میخوام برم خرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم انشالله خوشبخت بشی من 9ماه پیش لباسشویی ظرف شویی جارو برقی مارک اسنوا خریدم راضیم همشون 23 یخچال فریزرم شوهرم کلور برداشت 7ماه پیش 40ولی دوماه پیش شده بود 60بازم راضیم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

کلور دسته مخفی

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

من یخچال و ظرفشویی دوو خریدم حدود شیش ماه پیش دقیق یادم نیست فک کنم یخچال چهل تومن ظرفشویی بیست و خورده ای.  مارکهای خارجی توان مالی نداشتم بخرم بین ایرانیا خیلی تحقیق کردم تا دوو رو انتخاب کردم هنوزم استفاده نکردم چون هنوز عروسی نگرفتیم،😁

بیین فقط لباسشویی ب هیچچچچ‌عنوان‌پاکشوما نخر افتضاااااح 

دنبال مارکم‌نباشه بگرد ببین هرمارکی چ قابلیتهایی داره از روی قابلیتایی ک‌دارن تصمیم بگیر مثلا ماشین لباسشثیی من یا تایم۲۰دقیقه داره ک‌ کمه دیگه۱ساعت داره ک‌باز‌گاهی خیلی زیاده خب این بدرد نمیخوره یا بنظرم خیلیی تمیز نمیشوره لکه بریش ضعیفه 

کلا راضی نیستم اصلا ازش بااینکه۹کیلویی درش انقدر از داخل تو رفتگی داره ۴تا دونه لباس ک‌میریزم توش درش بسته نمیشه بااینکه مخزنش بزرگ‌گاهی میگم‌بزنم‌درش و‌بشکنم ی در دیگه بخرم‌براش 

ماشین ظرفشوییم بوش بنظرم عالیههههه عالی ظرفشویی عیب یابی داشته باشه شستشوی سریع داشته باشه بنظرم‌اینم‌تایم‌کم‌داشته باشه خوبه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من یخچال و ظرفشویی دوو خریدم حدود شیش ماه پیش دقیق یادم نیست فک کنم یخچال چهل تومن ظرفشویی بیست و خو ...

اووو اون موقع این قیمت خریدی پس الان چندن

من یخچال و تا چهل مدنظر داشتم

ظرفشویی سی

لباسشویی ۲۰

لامصب با وامت چارقلم بیشتر نمیتونی خرید کنی

بیین فقط لباسشویی ب هیچچچچ‌عنوان‌پاکشوما نخر افتضاااااح  دنبال مارکم‌نباشه بگرد ببین هرمارکی چ ...

چه نکات خوبی گفتی اصلا نمیدونستم به چیا باید دقت کنم 

باز اطلاعات داری بگو زمان خرید به چه چیزایی توجه کنم دمت گرم

ظرفشور و لباسشویی رو حتما بوش بگیر اگه میتونی، چون مارکای دیگه مخصوصا ایرانیها تمیز نمیشوره یخچالم ...

الان میگن بوش تو بازار نیست الکی میگن بوشه

میدونی چطور متوجه اصل بودنش بشم؟

اووو اون موقع این قیمت خریدی پس الان چندن من یخچال و تا چهل مدنظر داشتم ظرفشویی سی لباسشویی ۲۰ ...

از وامم ۳۰ تومن بیشتر نمونده چیکا کنیم دیگه گرونیه هنوز تازه می‌خوام فرش بخرم قیمتارو دیدم برگام ریخت بخدا میرم بیرون میام میبینم چهارتا چیز کوچولو خریدم ک اصلا ب چشمم نمیادا ولی شده ده تومن ولی میگم خدا بزرگه تا سال دیگه خورد خورد کاملش میکنم،😀