2777
2789
عنوان

تولد نامزدمه دوماه دیگه از ی طرف برادرنامزدمم فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 43 پست
خب همه دارن میگن دونفره بگیر ولی شما هم هی میگی اخه دونفره دوس ندارم بزرگ دوس دارم فلان.. ولی واقع ...

خب عزیزم گفتم تاثیر داره حرفاتون مجبورم دونفری بگیرم ولی ناراحتم از اینکه نمیتونم جشن بزرگ بگیرم

وقتی جوان فوت می‌کنی، بیشتر رسم عزاداری نگه داشته می‌شه. الان هم نامزدین، نه متاهل، جشن دو نفری کافی ...

خب تا الان 9 ماهه اهمیت دادم من از عقد و عروسی اقوامای نزدیکم بگیر تا حتی مسافرتم نرفتم بخاطرش ینی حق من نیست اونم کنار بیاد؟ هرچند من ک پشیمون شدم الان دیکه از تولد بزرگ گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز من بگم مردا لیاقت ندارن خودت به آتیش بزنی این نتیجه ۱۴ سال زندگی دارم میگم 

ببین من میگم خیلی وقت زیاد نه بعد فوت برادرش برا من ی تولد دونفره گرفت من ک منو خوشحال کنه پس اونقد ارزشش داره براش ی تولد در شانش بگیرم

عروسی فامیل نزدیک فرق می کرد می تونستی خودت بری ولی وقتی خودت میزبان جشن برای شوهرت که عزاداره   ...

همون عروسی نزدیک نرفتم چون دلم نمیخواست بی احترامی بشه بهشون ولی الان نه ماه گذشته بس نیست؟

تولد دونفره یا حتی خانوادگی بگیر ولی کس دیگه رو دعوت نکن سعی کن حتی استوری هم نزاری

متاسفانه هی خودم با جاریام مقایسه میکنم جدیدا اونم بعد ی اتفاقی ولی نمیخام مثه اونا احترامم از دست بره روم تو روی بقیه هم باز بشه

خب تا الان 9 ماهه اهمیت دادم من از عقد و عروسی اقوامای نزدیکم بگیر تا حتی مسافرتم نرفتم بخاطرش ینی ح ...

متاسفانه نه، این حق شما نیست. تولد رو داری برای خودت می‌گیری یا نامزدت؟ اگر برای اون می‌گیری، با توجه به غمش اشتباهه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
رسمه اینجا تولد نامزدم ک دوماه دیگس ولی تا الان تقریبا 9 ماه گذشته از فوتش

اوووو ول کن بابا یک سال شده 

اینجوری باشه که هیچکس نباید ب زندگی برسه همیشه یکی مرده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...