2777
2789
عنوان

پماد واژینال کلو تریمازول واژن

118 بازدید | 17 پست

سلام خانوما تو این دوره میشه نزدیکی داشت روش چیزی ننوشته گفته تو دوران پریودیم قطع نکنید و اینکه تا ۳ روز بعدشم از وسایل ضد بارداری جلوگیری کنید در مورد نزدیکی چیزی نگفته میشه راهنمایی کنید دکتر گف مشکل نداره

دخترم همه زندگیمه😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آره از ک اندوم اینا استفاده نکن این لعنتیا عامل مریضین همش حساسیت میارن

اول از عفونت ادراری شروع شد یخورده خارش داشتم بعد رفتم پمادو اینا 

دخترم همه زندگیمه😍😍
اول از عفونت ادراری شروع شد یخورده خارش داشتم بعد رفتم پمادو اینا 

به ک اندوم حساسیت داری عزیزم 

وقتی رابطه طولانی بشه حس دردت بیشتر میشه ؟

ببین ک اندوم بدون طعم بگیر اگه خواستی استفاده کنی سعی کن یه مدت کلا استفاده نکنی 

بعد فکر کنم میشه رابطه داشت مگ نگفته شبا بزن؟

وقتی میزنی ک نباید رابطه داشته باشی مثلاً قبلش اینا میشه 

ولی ترکش نکن خیلی مهم 

خوب نشدی قرصش هست برو اونو بده یک روز در میون میخوری سه تاست خوب میشی

درحال ساخت ....:)

من هر بار دکتر نوشته گفته نزدیکی نداشته باش. چون میخوان ببینن بعد از بهبودی بعد نزدیکی دوباره اگه بر ...

من بعد اینکه سرکلاژ شدم عفونتم شروع شد زایمانم کردم تا الان دو سری شده اونم بردم ازمایش و اینا چیزی نداشت این سری نمدونم باش مرسی

دخترم همه زندگیمه😍😍
دکتر بهت چی گفته؟بعضیا میگن داشته باش بعضیا میگن نداشته باش  گفته توی چ دوره ای استفاده کنی؟

گفت یه هفته قبل خواب گفتم داشته باشم یا نه گفت مشکلی نداره

دخترم همه زندگیمه😍😍
دکتر بهت چی گفته؟بعضیا میگن داشته باش بعضیا میگن نداشته باش  گفته توی چ دوره ای استفاده کنی؟

اول عفونت ادراری بود بریچ و یه عالمه قرص دیگه داد دیروز رفتم گفت اینارو استفاده کن

دخترم همه زندگیمه😍😍