سلام دوستان من دو ماه دیگه عروسی مه 18سالمه بابام فوت شده مامانم کار میکنه خرجی خونمون رو میده دستمون خالیه نتوانسته برام جهیزیه درست کنه بخدا دروغ نمیگم اگر کسی اهل کمک کردنه کمکم کنید بخدا دعا تون میکنم به جون عزیز ترین کسم دروغ نمیگم
یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو میخونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الانه که برات گزارش بزنن بترکی من دلم میسوزه ولی خودم شرایطم سخت تر از شماست
اشکالی نداره بزار بترکع زندگیمون ترکیده این که مهم نیست
یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو میخونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
باید خیریه و یا کمیته امداد بری اونا تحقیق می کنن شاید برات کاری کردن
رفتم بخدا نکردن