2777
2789
عنوان

ایده تولد

267 بازدید | 14 پست

سلام خانمهای عزیز،فردا تولد دخترمه،بنظرتون چیکار کنم خیلی خوشش بیاد؟هر ایده و راهکاری دارید بگید،6 سالشه

خواهشا جواب بدید،مثل همیشه تاپیکام بدون جواب نمونن😒😒😒😒😢😢😢😢

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
سوپرایزش کن

اینو که میدونم عزیزم،میخام همینکارو بکنم،ایده برای،سوپرایز بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تم تولد براش درست کن لباس هم با همون تم ست کن براش، دوستای مهد یا دوستای فامیل و دوستای همسایشو دعوت کن،واسش ژله و خوراکی بخر، البته اینا همش سه چهار روز زمان می‌بره تا ردیف بشه

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️

سلام مبارک باشه سالگرد زمینی شدنش

دختر ها عاشق قصر و پرنسس هستن دیگه تم تولد این باشه 

بازی بزار توی تولدش توی نت سرچ کن بازی برای تولد میاره، بالا تا بهشون خوش بگذره 

آهنگ تولد از یک دی جی رو دانلود کن 

میتونی شام هم مرغ سوخاری و سیب زمینی با قارچ باشه 

کنار کیک هم پفیلا بستنی آبنبات پاستیل چوب شور بذار 

یک لباس به قول خودشون پفی هم بگیر موهاشو هم بافت بزن   

سلام مبارک باشه سالگرد زمینی شدنش دختر ها عاشق قصر و پرنسس هستن دیگه تم تولد این باشه  بازی ب ...

ایده خوبی 

هممون وقتی بچه بودیم عاشق لباس پفی بودیم 

موهامون هم گوجه ای ببندن 😂

سلام مبارک باشه سالگرد زمینی شدنش دختر ها عاشق قصر و پرنسس هستن دیگه تم تولد این باشه  بازی ب ...

ممنون عزیزم،لطف کردی نظرتو نوشتی😘😘😘

دوستاشو دعوت کنید .استفاده از ریسه. می توانید ریسه ای از عکس های نوزادی تا امروز فرزندتان آماده کنید و آن را در پشت میز کیک نصب کنید.می توانید دیواری را با کاغذهای رنگی و بادکنک  تزئین .بادکنک های رنگی رنگی را از سقف خانه آویزان کنید.دعوت کردن بچه ها با کارت دعوت مخصوص جشن تولد

خوراکی :

خوردن انواع شکلات ها، پاستیل ها هم می تواند برای بچه ها لذت بخش باشد.

ماکارونی و سالاد ماکارونی از محبوب ترین غذاهای بچه ها هستند که می توانید در جشن تولد آنها را هم سرو کنید

نمیدونم برنامت چیه 🙃

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔