2777
2789
خدارحمتش کنه عزیزم میدونم چی میکشی .درد بی پدری خیلی سخته😭😭 امابااین فکراخودتو عذاب نده عزیز براش ...

ممنونم عزیزم اخه بابام خیلی درد کشید خار شد جلو همه ولی خیلی مهربون بود همش زنگ مزید بمن دردو دلی چیزی داشت اولین نفر بامن میکفت الان میگم باباجون توک همیشه درداتو اول از همه بمن میگفتی بیا بگو جات خوبه این دنیا ک هیشکیو نداشتی بیادبگو دلم اروم بشه😭😭😭باشه میخونم عزیزم ممنونم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم. عزیز دلم همینکه پدرت مهربون و بخشنده بوده و از همه مهمتر امیدوار به بزرگی خدا، یعنی توشه راهشو بسته بوده. شک نکن خدا تمام سختی‌هایی که تو این دنیا کشیده اونجا براش جبران میکنه. چون خدا به عدلش قسم خورده. 

از نظر اینکه میگی شاید پدرم بیهوش بوده هم نگران نباش. موقع فوت باید پزشک مرگ رو تایید کنه که برای پدر شما هم تایید شده. 

خدا به حق امام حسین که عزاش نزدیکه پدرتو با شهدای کربلا مانوس کنه.

خودت از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخواه شفیعش باشن  

ممنونم عزیزم اخه بابام خیلی درد کشید خار شد جلو همه ولی خیلی مهربون بود همش زنگ مزید بمن دردو دلی چی ...

خوش به حالت که پدرت ازدواجتو دید .اینقدر بزرگ شدی که باهات دردو دل کنه من حتی اونقدر بچه بودم که به دردو دل نرسیدیم 😥پدرم حتی ازدواجمم ندید😭😭هنوز داغش رودلم سنگینی میکنه ولی چه میشه کرد شمام غصه نخور عزیزم امشب میخوام زیارت عاشورابخونم.حتما برای پدرعزیزتون هم فاتحه میخونم و دعامیکنم. ان شالله خوابشو ببینی دلت آروم بگیره❤🌹

خوش به حالت که پدرت ازدواجتو دید .اینقدر بزرگ شدی که باهات دردو دل کنه من حتی اونقدر بچه بودم که به ...

روح پدرتون شاد عزیزم خیلی ممنونم درکت میکنم سخته براشما بیشتر خدا ب دل شماهم ارامش بده منم برای پدرتون صلوات وفاتحه میفرستم عزیزم😔🙏

الهی بگردم. عزیز دلم همینکه پدرت مهربون و بخشنده بوده و از همه مهمتر امیدوار به بزرگی خدا، یعنی توشه ...

خیلی ممنونم مهربونم الهیی امین عزیز دلم انشالله شمام همیشه شادو سلامت باشید کنار خونواده محترمتون ممنونم از دعای قشنگتون عزیزدلم😘🥰

الهی بگردم. عزیز دلم همینکه پدرت مهربون و بخشنده بوده و از همه مهمتر امیدوار به بزرگی خدا، یعنی توشه ...

ولی عزیزم ما بابامو نبردیم دکتر هسنایه ها اومدن گفتن مرده یکی ک تو قسالخنانه میشنستتش گفت هنوز گرم بود بدنش برااین حالم داغونه ودکتری ک قبلش مریض بود بردیم پیشش بهش گفتیم فوت شده خاکش کردیم گفت غیر ممکنه نباید میمرد😔

روحشون شاد انشاالله. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا به دلتون صبر عظیم بده انشاالله 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
ولی عزیزم ما بابامو نبردیم دکتر هسنایه ها اومدن گفتن مرده یکی ک تو قسالخنانه میشنستتش گفت هنوز گرم ب ...

سهل انگاری کردین حتما باید میبردین دکتر 

روستا هستید؟ آخه تو شهر برای دفن گواهی فوت میخوان روستاها خودشون دفن میکنن فقط 

اخی نمیدونم چرا عمیقا دردتو حس کردم 

خدا بیامرزه🥲🌷

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱