2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی سفته دست کسی نده  من خودمم دنبال کارم، هر از گاهی تو آگهی‌ها میبینم سفته میخوان ...

عزیزم بییییشتر کارها سفته می‌خوان اگه تو آگهی ننویسن وقتی میخوای استخدام شی میگن سفته می‌خوان 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
عزیزم بییییشتر کارها سفته می‌خوان اگه تو آگهی ننویسن وقتی میخوای استخدام شی میگن سفته می‌خوان 

خب اگه سفته بخوانم من که نمیدم بهشون و میرم دنبال یه کار دیگه

ولی کارای بدون سفتم پیدا میشن هر از گاهی 

در کل سفته دادن خیلی ریسکه 

من سفته دادم خواستم بیام بیرونم دادش بهم البته باز ریسکیه شاید طرف عوضی باشه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
حقوقتو قبل ازاین که بخوای بری بهت داد؟

اره داد

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️