2777
2789
عنوان

آمپول دیفرمین ۳.۷۵

120 بازدید | 4 پست

سلام.دخترم از ۹ سالگی علائم بلوغ نشون داد اما اطلاعات نداشتم نبردم دکتر.

تا ۱۰ سال ۴ ماه شد بردم غدد گفت عکس مچ دستش رشد استخونی بیشترنشون میده وآزمایش عدد هورمون زیاد. ۳ آمپول دیفرمین هر ۲۸ روزنوشت زدیم گفتن بعد ۳ومین آمپول دوباره بیار بردم.اول گفت ۳ ماه نزن دوباره بیار. بعد پشیمون شد گفت  دیگه نمیخواد دیگه به ۱۱ سال نزدیک بشه باید بلوغ اتفاق بیافته اصلا نیار.حالا موندم این بچه اگه دو ماه دیگه پریود بشه چی کارکنم قدش۱۴۰ .کسی تجربه داشته نزدیکاشر۳ تا آمپول بزنه همون ۱۳ ۱۴ سالگی پریود شه.یا باید دکتر دیگه ای ببرم.

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃

چند جا پرس و جو‌کن یه دکتر حاذق ببر

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من دخترم متولد مهر 91 هست. دیفرلین برای کنترل بلوغ و سیناتروپین برای رشد استفاده میکنه. 

زیر نظر دکتر نحمد امیدی هست

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین