2777
2789
عنوان

شاید اخرین تاپیکم باشه...

299 بازدید | 51 پست

سلام

خواستم تلخ ترین تجربمو بهتون بگم شاید اگه کسی قصد داشت این کارو تکرار کنه منصرف بشه

دقیقا ۲۰ روز پیش عمل اسلیو معده انجام دادم اوایل دکتر گف طبیعیه ک درد داشته باشی و...

اما الان سطح هموگلوبین خونم رو ۵ هست و حتی نمیتونم راه برم چون سرگیجه خیلی شدید دارم

معدم هیچی قبول نمیکنه و حتی یه جرعه اب رو بالا میارم

هر روز کارم شده سرم زدن اما بازم فایده نداره

خلاصه تاوان سنگینی برا لاغر شدن دارم میدم 

تورو خدا خام این تبلیغا نشین و سلامتیتونو ب خطر نندازین

من حیث المجموع ادم خوبی برا معاشرت نیستم😐🤝🏾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو روخدا خیلی مراقب خودت باش دور از جون شما دوست من بخاطر این عمل کبدش رو از دست داد و فوت شد و خواهرش هم از مرگ اون به فاصله ۴ روز ایست قلبی کرد و فوت شد ،ــتو رو خداااا مراقب سلامتیت باش

گف نهایتا یه هفته بعد عمل ولی الان یماهه اینجوریم رو هر روز بدتر میشم

عزیزم شما باید الان بستری باشین و مدام بهتون خون تزریق کنن خدای نکرده تلف میشین...حتما برو بستری شو ان شاءالله ک سطح هموگلوبینت بره بالا...

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖