2777
2789

ترو حضرت عباس ترو به همین محرم که پیش روه ترو به علی اصغرو رقیه قسمتون میدم برام دعا کنید ی مشکل حاد برام پیش اومده مساله ی ابرومه دارم رسوا میشم دعا کنید خدا برام معجزه کنه دارم میمیرم کلی چله و دعا و نماز و گریه و زاری هنوز جواب نگرفتم دیر بشه مرگم رسیده تر خدا به مولا علی قسمتون میدم برام دعا کنیید    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو علت مشکلتو پیدا کن و سعی کن از رسوا شدنت جلوگیری کنی. حضرت عباس و رقیه و اصغر و اکبر مسئول رفتار ...

دیگه الان پشیمونم و توبه کردم ولی علت مشکلم دیگه دیر شده فقط اون نجات بخشه

چی بگم والا 

انشالله مشکلت حل شه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
من برات دعا میکنم ک همه چیز بزودی درست شه  اللهم صل علی محمد و آل محمد ...

از رو غفلت و نادانی شاید خودمم راضی به این کار نبودم فقط غفلت دنیان داره تباه میشه و اخرتم