2777
2789
عنوان

حسادت های همسرم😬🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 73 پست
نا گفته نماند ک خودش اینجوریه ک حرف من از حرف پدر مادرشم با ارزش تره براش .ب هیچ کس ندازه من اهمیت ن ...

اینک وظیفه هرمردی باید همینجوری باشه اصلا امااین واقعاطبیعی نیست الان شاید دلت قنج بره اما ب مرور ب مشکل میخوری باید درمان بشه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

این کارش عاقلانه  نیست. تو هم باید ناراحتی تو نشون بدی از این رفتارش و بهش بگی از این که این رفتار رو با من داری من عذاب میکشم ....و بهش بگو من با محرم هام این طور رفتار دارم با نامحرم که نیستم ....خلاصه باید باهاش صحبت کنی اگه نشد باید حتمن به مشاوره مراجعه کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه،منم به خواهرشوهرم حسودیم میشه وقتی شوهرم ازش تعریف میکنه ازدستپختش و...خیلی خواهرشودوست داره منم خیلی دوسش دارم ولی اصلاخوشم نمیادازش تعریف میکنه حس میکنم به این رفتارش ادامه بده باعث میشه منم روش حساس شم توام حتماوقتی اوناهستن شوخرتوتحویل نمیگیری وخیلی ازشون تعریف میکنی و..که روشون حساس شده

بخدا کلافه شدم بچه و نونورم نیست خدایی چیزی بخوام نداشته باشه هم قرض میکنه میخره.اما من اخلاقم اونجوری ک اون میگه نیست نمیتونممم حفظ ضاهر کنم تو روش یکی باشم پشتش یکی دیگ .چیزیم میگم دلش میشکنه واقعا دلمم نمیاد ناراحتش کنم وقتیم ک ناراحت میشه کلا ح نمیزنهههه

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
نا گفته نماند ک خودش اینجوریه ک حرف من از حرف پدر مادرشم با ارزش تره براش .ب هیچ کس ندازه من اهمیت ن ...

عزمزمه درکش کن بخدا از دوس داشتن زیادیه... منم عین شوهرتم  هر چقد میگم از دوس داشتن زیادیه همسرم قبول نمیکنه میگه حسودی