2777
2789

چرا سعی میکنی به هر روشی و تخیلاتی و داستان بافی پربازدید بشی؟

گیریم ک اومدی اول لیست.ک چی بشه؟

مگه یه قرون بهت پول میدن؟

عقده ای کمبود دار

آره با توام ک با دروغ و داستان خیانت و کلی و چرت   پرتات دنبال پربازدید شدنی

و ماهم ساده واقعا میایم مشورت میدیم ک مشکلت حل بشه.

اعصابم خورده

اینجا جاییه برا مشورت وتبادل نظر و حل مشکلاتمون.مشکلاتی ک یا نفرشو نداریم بپرسیم یا رومون نمیشه وخجالت میکشیم.

محیط اینحارو لطفا به گند نکشین

نه بسته ام به کس دل /نه کسته بس به من دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا من سوال مهم جدی.  میپرسم یا. یه سوال که واقعا نیاز به جواب دارم کسی جوابم نامیده نهایت. هف هشت نفر اما چرت پرت.  هزاران جواب.  تقصیر اون هست که چرا پرت میگه اما تقصیر ما هایی که جواب میدیم و پر بازدید میکنیمشونم هست

=)
😂😂😂🤣🤣🤣🤣حرفو بنداز زمین.صاحابش بر میداره.چرا خودگیرت فعاله.نکنه خودتی واقعا؟🤔

از شما چه پنهون من سر شب خوابم 

الان بيدارم

اصلا به پربازديد نميرسم

انقدر كه محكم نوشتى با توأم 😅

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

من هیچ وقت دنبال پر بازدید شدن نبودم ولی یه بار خیلی برام جالب بود یه تاپیک زدم یه سوال داشتم چند نفر جواب دادن اهر شب بود دیگه دیدم کسی جواب نداد رفتم خوابیدم...

فردا شب اومدم دیدم کلی نظر برام اومده توی لیست پربازدیدهام رفتم... نگو نبودم کلی ادم اومدن نظر دادن هنوزم داشتن نظر میدادن😅😅😅😅

من یه بار یه تاپیک مفید زدم بعد یه روز اومدم سایت دیدم تاپیکم پربازدید شده  جدی حس خاصی نداره جز اینکه اعلاناتت جر میخورن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷