2777
2789
عنوان

چیکار کنم خاکی و ساده نباشم؟؟

829 بازدید | 20 پست

خیلی از این اخلاقم آسیب دیدم اگه یه کوچولو  بلد بودم مغرور باشم یا زیاد صمیمی. نشم و رسمی باشم خیلی خوب بود .واقعا برا خودم متاسفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت اتون بخیر 

درسته شاید شما از این اخلاق و قلب پاک اتون ضربه دیدین 

ولی یه ضرب المثل هست میگن درخت هر چی پر بار تر سر به زیر تر به این فکر نکنید که اگه مغرور باشین آدم خاصی هستین آدم های مغرور تو جامعه فکر میکنن خیلی بزرگ هستن ولی اشتباه فکر میکنن هیچ کس اونارو بزرگ حساب نمیکنه 

شما همیشه اینو یادتون باشه  خدا را در قلب کسانی دیدم که بدون هیچ توقعی مهربانند 

از یه آدمهایی می خورم که با تمام وجودم بهشون محبت کردم .خاک تو سرم

خدا نکنه هر کی نون دلش رو میخوره منم همینطور بودم و هستم وهمیشه ضربه خوردم و شکستم ولی خدا جاهای دیگه بهم برگردونده ولی الان خیلی سعی میکنم واسه محبت هم دودوتا چهار تا کنم چون خیلیها لیاقتش رو ندارن

سلام وقت اتون بخیر  درسته شاید شما از این اخلاق و قلب پاک اتون ضربه دیدین  ولی یه ضرب ال ...

نمی دونم به خدا .خسته شدم از بس از سادگیم سواستفاده شد .آدمها عوض شدن جامعه عوض شده .آدم با جنبه کم پیدا میشه

خدا نکنه هر کی نون دلش رو میخوره منم همینطور بودم و هستم وهمیشه ضربه خوردم و شکستم ولی خدا جاهای دیگ ...

آره واقعا جامعمون داغونه ،آدمها دیگه چندان قابل اعتماد نیستن

اتفاقا مغرور نباشی و خودتو از همه بهتر ندونی خیلی خوبه  وای اگه دیدی کسی احترامتو نگه نداشت تو ...

میدونم که هیچ وقت نمی تونم مغرور باشم ولی باید حواسمو بیشتر جمع کنم با هر کسی زود جوش نخورم،مشکلم همینه که این کارو بلد نیستم .

نمی دونم به خدا .خسته شدم از بس از سادگیم سواستفاده شد .آدمها عوض شدن جامعه عوض شده .آدم با جنبه کم ...

قبول دارم حرف اتون رو ولی شما باید زرنگ باشین بدونید هر آدمی چطور اخلاق و رفتار داره