2777
2789
عنوان

اگه یه چیز مشکوک ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست
خب اگه سریع بگی ک ممکنه با دروغ بپیچونه کلا اونوقت چی

من اول شمارا و مدارک اثبات مثل عکس از صفحه گوشیش میگیرم بعد مثل بیخبرا ازش سوال میکنم دیگه اخلاقمو دونسته که حتما یچی میدونم که میپرسم اون بیچارم راستشو میگه گوشیشم قفلشو بهم نشون میده قایم نمیکنه اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول شمارا و مدارک اثبات مثل عکس از صفحه گوشیش میگیرم بعد مثل بیخبرا ازش سوال میکنم دیگه اخلاقمو د ...

خب فک کن نمیخوای بفهمه ک پیام رو خوندی چون باز کنی ضایع میشه بعد چکار میکنی اما اون شماره سیو شده

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍
خب فک کن نمیخوای بفهمه ک پیام رو خوندی چون باز کنی ضایع میشه بعد چکار میکنی اما اون شماره سیو شده

من برام مهم نیس بفهمه یا نه کلا هر چی مبهمی بااااید برام حل بشه اما شما که نمیخوای بفهمه شمارشو بردار و از شماره ناشناس زنگ بزن بهش و امارشو دربیار 

من برام مهم نیس بفهمه یا نه کلا هر چی مبهمی بااااید برام حل بشه اما شما که نمیخوای بفهمه شمارشو بردا ...

من عرضه این کارارو‌ندارم خط ناشناسم ندارم😪😪

صبح ک بیدار شدی بگو راستی این کیه😑 عادی رفتار کن میخای هم سیو کن ببین پروفایل تلگرام واتساپش مردانس ...

الان چون پیام رو صفحه گوشیشه بازش کنم معلوم میشه اما شماره سیو شده فردا شمارشو بر میدارم‌ 

شماره رو بردار فردا بده کسی یا به یه نحوی تماس بگیر ببین زنه یا مرد

پیامو‌باز نکردم فقط صفحه گوشیش روشن شد دیدم گفتم باز نکنم تا فردا خودش باز کنه شماره هم ک سیوه برم ببینم کیه