2777
2789

تولدم بود و‌عطری که تازه از فرانسه برادرم اورده بود رو میز توالتم بود ۱۰۰ میل بود و تازه یه هفته بود اورده بود من احمق دوستمو و خواهرشو صدا زدم بیان لباسمو عوض کنم بعد اون عطر غیبش زد همه جا زیر و رو کردیم حتی به کارگرمون هم گفتیم پیدا نشد که نشد . بعد دیروز تولد دختر دوستم بود رفته بودم خونه شون خواهرش که ا‌ومد جلو بوی عطرم رو میداد هنگ کردم مطمن شدم کار خودشه . نمیدونستم چیکار کنم ، اخرای تولد از خواهرش پرسیدم عطرت فلانه یه دفعه انگار جا خورده باشه گفت اره گفتم عطر منم همینه پرسیدم چند گرفتی و از کجا ، اونم گفت ۱۰ تومان از هایلند . ۸ ماه پیش . خلاصه دیگه چیزی نگفتم اومدم زدم تو نت هایلند تازه الان قیمتش ۱۰ تومانه . واقعا نمیدونم چیکار کنم ؟! لطفا راهنمایی م کنید 

هیچی دیگه

لز قدیم گفتن مالتو سفت بچسب همسایه تو دزد نکن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که انقد پولدارید برای یه عطر ابرو ریزی نکن بگو داداشت بیاره برات.کارگرتونم زحمت نده بگرده سراغش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

به نظرم همون لحظه بهش میگفتی میشه عطرت رو ببینم چه شکلیه ، برای کسی میخوام بخرم ، بعد بهش میگفتی این عطر من بود که دزدین

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣