2777
2789

سلام دوستان ،ماجرا از اینجا شروع شد که پدرشوهرم فوت کردند الان بعد از ۵ سال دارن تقسیم میکنند ارث پدری همسرمو،پدر همسرم هر جایی که می‌رفته‌ میگفته فلان زمینم مال پسرمه«اینم بگم پدرشوهر کلا دو تا بچه یکی دختر و یک پسر که همسرم هست دارند» عموهاش عمه هاش حتی دوستاش همه خبر دارند ما از این زمین گذشتیم چون همه قبول داشتن ولی مادرشوهر و خواهر شوهر قبول نداشتن .چند وقتیه مادرشوهرم همیشه میشینه پیش شوهرم و بهش میگه پدرت همیشه به من میگفته هر ارثی که هست بین دختر و پسرم نصف نصف ‌. من الان خیلی زورم گرفته چطوری ۱۰۰ تا شاهد اوردیم قبول نکردن که این زمین برا شوهرمه الان مادرشوهر و خواهرشوهرم میگند نصف نصف منم شوهرم وضع مالی خوبی نداره بخاطر کار اومدیم تو شهر غریب دور از خانوادن زندگی میکنم ولی وقتی شوهرم حقشو نمیگیره اعصابم میریزه بهم.ببخشید که خیلی طولانی شد🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشو بزارید کف دستش🤣🤣

شوخی کردم

ولی حالا اسی خودخواه نباش گلم پدربزرگ منم یه تیکه زمینشو هی میگفت مال عروسمه، درصورتی گ در اخر مال بابامه

به حرف نیست اگر میخاست عملی کنه تا زنده بود میزد ب نامش، الانم ارث پدریشونه حق خواهرشوهرتم هست ناحقی نکن بزار هرکی سهم خودشو بگیره

شوهر منم ارث پدری شو نمیگیره🤦‍♀️

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
حقشو بزارید کف دستش🤣🤣 شوخی کردم ولی حالا اسی خودخواه نباش گلم پدربزرگ منم یه تیکه زمینشو هی میگف ...

من نمیگم که بده به شوهرم کل زمین و ولی حق قانونیش و بگید نه اینکه نصف نصف 

من نمیگم که بده به شوهرم کل زمین و ولی حق قانونیش و بگید نه اینکه نصف نصف 

مادرشوهر من هنوز پدرشوهرم زنده س 

بدو بدو داد داداشش یه دستنوشته نوشت که همه چی نصف نصف بشه پسر ودختر 

اونم دخترش که  میتونه با پولش دوتا برادرارو بخره و آزادکنه