2777
2789

کل زندگیم نابود شده طلاق گرفتم شوهرم میخواد بچم ازم بگیره کلی بیماری دارم هر نوع دردی که فکرش کنی دارم شب و روزم با گریه شروع میشه با گریه میخوابم نگران بچمم شوهرم ازم بگیرتش بدبخت تر میشم بچم تحت نظر دکتره بخاطر آسیب های که پدرش بهمون‌زده خودم کلا دیوونه شدم وقتی میرم خیابون ادم هارو نمی بینم انگار تو دنیای دیگم هیچ کی درک مون نمیکنه.خواهرم برادرم فقط دنبال مال دنیان باورتون میشه تا حالا خونه خواهرم ۳الی ۴بار بیشتر شام یا ناهار نرفتم تو عمرم مگه میشه؟نگا اطرافیان میکنم نگا همسن سالام میکنن هیچی ندارن چ زندگی های نصیب شون شد من چرا نشد منو بچم مگه چه گناهی کرده بودیم💔😭😭حالم خیلی بده قلبم درد میکنه کاش مرگ هم دست خودمون بود 💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم 🚶‍♀️اما تلاش کن حضانت بچتو بگیری تمام تلاشتو بکن و ب اینده امیدوار باش. تو مادری؛ انگیزه تو بچه ات قرار بده و اادامه بده. نزار حال بچه ات بدتر بشه درکنار هم تلاش کنین برای روزای خوبی ک حتما در اینده میاد 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
مادرمم درکم نمیکنه میگه خودت کردی حالا اه و ناله تو برای ما آوردی 

تو منی یا من تو 

من دوتا بچه دادم .دارم جدا میشم. منم مریض شدم . تپش قلب .استر و اضطراب .معده درد . انگشت دستم به خاطر استرس خراب شده

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

نا امید نباشین به خدا و اولیای معصومش که اهل بیت هستن متوسل بشین.

قال الرضا علیه السلام:
«اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْاَخُ الشَّقِیقُ»
امام مونسی دلسوز، پدری مهربان و برادری همدل است.
مُسند الامام الرضا علیه السلام / ج 1/ ص 69
قال الرضا علیه السلام:
«اِذَا نَزَلَتْ بِکُمْ شَدِیدَةٌ فَاسْتَعِینُوا بِنَا»
هر گاه برای شما پیش آمد سختی روی داد از ما کمک و یاری بجوئید.
مستدرک الوسائل/ج5/ص229

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

ازیاد خدا غافل نشو عزیزم. بعدهرسختی قطعا آسونیه. انشالله روزای خوشت تو راهه

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻