2777
2789
عنوان

الان چه پرده ای مد هست ؟

180 بازدید | 19 پست

پرده پذیراییم دلم رو زده و احساس میکنم مد نیست با اینکه خیلی تمیز و نو هست ، چی بخرم خوبه ؟ عکس میفرستید ایده بگیرم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

ساده بگیر تا دلت و نزنه 

پانچ بگیر تا دلت و زد دستکشو اضافه یا کم یا عوض میکنی

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده بگیر تا دلت و نزنه  پانچ بگیر تا دلت و زد دستکشو اضافه یا کم یا عوض میکنی

الان عکس پرده پذیرایی خودم رو میفرستم ببینید ، میخوام ساده بخرم .

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

حق  داری دلت و بزنه قدیمی شده 

عزیزم تور ساده بگیر

اگر با سبک خونت هماهنگی داشت پانچ بگیر تا اگر مثلا مبلمانت یا فرشت یا هرچیو عوض کردی دستکاش و اضافه یا کم کنی به راحتی 

و نهایت هر شش هفت سال پرده عوض کنی 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

حق  داری دلت و بزنه قدیمی شده  عزیزم تور ساده بگیر اگر با سبک خونت هماهنگی داشت پانچ بگی ...

مبلمانم سبز و کرم هست ، چجوری بخرم خوبه

حق  داری دلت و بزنه قدیمی شده  عزیزم تور ساده بگیر اگر با سبک خونت هماهنگی داشت پانچ بگی ...

بعد من متوجه نمیشم دستک ها رو کم و زیاد کنم یعنی چجوری ؟

حریرمحو مده عزیزم ...کلا سبکامینیمال وساده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
حریرمحو مده عزیزم ...کلا سبکامینیمال وساده

منطورتون حریر ساده هست ؟ 

بعد والان باید بزنم یا خیر ؟