2777
2789
عنوان

اگرنیاین قهرمیکنم

588 بازدید | 43 پست

۶ماهه خونه دارم.جاروبرقیم به صدا دراومد ردش کردم.دیگه نشدبگیرم.دیشب عموم زنگ زدیک جاروبرقی اوردبرام منم خیلی گفتم نمیخوام لازمم نمیشه ولی بزورگذاشت گفتم چقدرمیشه هیچی نگف.گفت واسع خودت بهمم گفت دست دومه. فقط کارراه اندازت باشه هرکارکردم نبرد.شوهرم اخرشب اومد دیدقاطی کرد.که به توصدقه دادن مگه من بی عرضه ام.کلی فوش داد

نزدیک منم بزنه. براش سو تفاهم پیش اومده چکارکنم چجوری درستش کنم اینم بگم اصلا۴سال باخانوادم رفت وامدنداشت الان یکباراومده بعداومدنش هم این شدکه فکرنکنم بیاددیگه.بگین چکارکنم الانم قهره جاشوجداکرددیشب 

خیلی پولدارم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اینم حالش خوب نیست

خون کرده ازدیشب به دلم.منم لباسم تنگ میشه میدم به دخترعموم اصلاازین حرفانداریم باهم شوهرم اینکاروکرد.بگوچکارکنم توروخداازدیشب فقط دارم اشک میریزم 

خیلی پولدارم😅
شوهرت با تو قهر کرده میخوای تلافیشو سر ما در بیاری با ما قهر کنی😅😅😅😅 به شوهرت بگو تو که ا ...

دیشب ۱ شب توخیابون دادوقال راه انداخته بود.بخداخستم ازاخلاقش.دیشب میخواست ماشین بگیره بفرسته براش.😔😔😔

خیلی پولدارم😅
خون کرده ازدیشب به دلم.منم لباسم تنگ میشه میدم به دخترعموم اصلاازین حرفانداریم باهم شوهرم اینکاروکرد ...

خیلی به نظرم بزرگش کردیا

اصلن موضوع مهمی نیست واقعن

بده به عموت تشکر کن بگو خریدیم 

به شوهرتم بگو بخره

دیگه انقد اشک و آه نداره🙄

خدا💖 
دیشب ۱ شب توخیابون دادوقال راه انداخته بود.بخداخستم ازاخلاقش.دیشب میخواست ماشین بگیره بفرسته براش.😔 ...

گفتم دیگه 

بازم میگم به شوهرت بگو میدم پس به شرطی که برام بخری 

من سختمه بدون جارو برقی

خدا💖 
خیلی به نظرم بزرگش کردیا اصلن موضوع مهمی نیست واقعن بده به عموت تشکر کن بگو خریدیم  به شوهرت ...

من بزرگش نکردم شوهرم بزرگش کرده به خواهرشوهرم زنگ زده خواهرشوهرم بهم زنگ زده نزریک یک ساعت حرف میزد

چکارکنم اخلاقشو😔😔😔😔

خیلی پولدارم😅
گفتم دیگه  بازم میگم به شوهرت بگو میدم پس به شرطی که برام بخری  من سختمه بدون جارو برقی

میگم جیزی نیست اون خیلی بزرگش کرده برداشته میگه مگه توعروس کمیته امدادی که برات دست دوم‌ اوردن😔😔😔😔

خیلی پولدارم😅
من بزرگش نکردم شوهرم بزرگش کرده به خواهرشوهرم زنگ زده خواهرشوهرم بهم زنگ زده نزریک یک ساعت حرف میزد ...

اووووووه

کِش نده ول کن

خب بده پس دیگه

چرا نگه داشتی وقتی انقد جار و جنجال شده سرش.

خدا💖 
اووووووه کِش نده ول کن خب بده پس دیگه چرا نگه داشتی وقتی انقد جار و جنجال شده سرش.

فردامیخوام ببرمش.بهم میگه یک سینی براش بزارازاینایی که استفاده کردی بفهمه دست دوم‌یعنی چی.دوستدارم بمیرم بااین اخلاقش

خیلی پولدارم😅
میگم جیزی نیست اون خیلی بزرگش کرده برداشته میگه مگه توعروس کمیته امدادی که برات دست دوم‌ اوردن😔😔😔 ...

دوستان راست گفتن .پس بده یک شبه هم این اخلاقو نمیتونی تغییر بدی .هر مردی اخلاق خاصی داره .البته من درکت میکنم .فکر نکن مال ماها گل و بلبلن😍

اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
دوستان راست گفتن .پس بده یک شبه هم این اخلاقو نمیتونی تغییر بدی .هر مردی اخلاق خاصی داره .البته من د ...

ازدواج کردم خودموبدبخت کردم 😔😔😔😔کاش زندگی دنده عقب داشت

خیلی پولدارم😅