2777
2789

سلام خانوما

امروز برا کدومتون پیام واریز وجه ایرانخودرو اومده؟برا ما اومده ک واریز کنین ولی اسم ماشینو نگفته

خواستم بدونم کسی در جریان هس؟؟

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
عزیزم شما پول واریز کردین چه ماشینی بودین من پارس سال سفارشی دو روز پیش واریز کردم 

سلام عزیزم پارس سال بودم واریز کردم ماشینمو حدودا ی هفته پیش تحویل گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم قبلا خوندم گفته بودین برج دو پیام برام نیومده 

الان بخشنامه اومده برا زمستان  ک واریز کنید ماهم تحویل زده زمستان ولی پیام برامون نیومد شما پیام نیومد چیکار کردید؟ 

سلام عزیزم قبلا خوندم گفته بودین برج دو پیام برام نیومده  الان بخشنامه اومده برا زمستان  ...

سلام عزیزم من پارس تابستون بودم کلا مرحله پیام واریز وجه تا تحویل حدود ۱۰ روز شد برا زمستان فعلا پیام نرفته

انشاالله فعلا که یکماهه واریز کردم ولی فاکتور نشده پارس های معمولی رو زود تحویل دادن فقط

جدی؟مهم اینه ک واریز کردی پولتو چون اگ افزایش قیمت بخورن دیگ شما مشمول افزایش قیمت نمیشی

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی

ما نوبتمون زمستون1402 هست

شما نوبتتون کی بود و کی واریز کردید زود بهتون تحویل دادن؟؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام عزیزم قبلا خوندم گفته بودین برج دو پیام برام نیومده  الان بخشنامه اومده برا زمستان  ...

سلام ماهم زمستون ۴۰۲ هستیم ی وقت خبری شد توروخدا ب منم بگو♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی ما نوبتمون زمستون1402 هست شما نوبتتون کی بود و کی واریز کردید زود ب ...

سلام عزیزم من تابستون ۱۴۰۲ بود شهریور ماه ولی زودتر تحویل گرفتیم ۳۰تیر بود گمونم ک بهمون دادن ماشینو اگ زمستونی اگ این ماه پیام واریز وجه نیومده ماه بعد حتما میاد چون ب صورت فروش فوق العاده میاد ک پولشو باید ی جا واریز کنین

سلام عزیزم من تابستون ۱۴۰۲ بود شهریور ماه ولی زودتر تحویل گرفتیم ۳۰تیر بود گمونم ک بهمون دادن ماشینو ...

مرسی دورت بگردم خدا از دهنت بشنوه💋🥺😍

فداتشم انشالله زودتر پیامش بیاد ک خیالتون راحت بشه❤️😍

قربونت مهربونم❤️😍🫂