2777
2789

سلام دوستان من رژیمم یه هفته پیش خودمو وزن کردم 67کیلوبودم وزنمو ضربدر بیست کردم و منهای دویست شد روزی 1160کالری حالامن امروز اومدم صبحانه یکم پنیر و گوجه خوردم بانون ناهار کوکوسبزی داشتیم یه برش مثلثی نسبتا بزرگ خوردم ویه کف دست نون وماست 

عصر رفتم جایی شیرینی اوردن بچم یدونه برداشت دوسه گاززد بقیش موند من خوردم نصف بیشترش مونده بود 

حالا من اینارو زدم تو کرفس کلا شد 885کالری یعنی هنوز جادارم بخورم چیزی ولی چجوری این همهچیز خوردم کالریش انقد کم شده؟ الان میشه شامم یه تیکه کوکو سبزی بایه تیکه نون بخورم یانخورم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرار نیست ک هیچی نخوری ، شام رو هم کم بخور دیگه دستت میاد ... چیزایی ک خوردی خیلی نبوده ک بخوا ...

من یوقتایی ناهار یاشام کم میخورم وعده ای ک غذا برنجه بیشتر میخورم جوری میخورم ک از مقدار مجاز کالری روزانم بیشتر نشه اینکارم درسته؟ 

اوووه چجوریه رژیمت؟ 

من ۶۶ ام میخام ۶۰ شم ۱ ساله بدنسازی کار میکنم الا باشگاهمو  کردم هر روز 

مثلا ناهار ۷ تا قاشق برنج و ۴ تا قاشق قرمه سبزی خوردم شامم ی بشقاب سالاد و ی تیکه فیله

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
من ۶۶ ام میخام ۶۰ شم ۱ ساله بدنسازی کار میکنم الا باشگاهمو  کردم هر روز  مثلا ناهار ۷ تا ...

تقریبا عین منه رژیمت ولی من انقد زود کم نکردم

از بدنسازی واسه لاغری نتیجهگرفتی؟