2777
2789

مامانم پارگی دیسک گردن و تنگی کانال نخاع داره. دیسک گردنش میزنه جفت دستاش عضلاتش درد میکنه. دکتر گفته فورا باید عمل بشه وگرنه خدای نکرده احتمالش هست دیگه پاهاش کار نکنن. مامان منم خیلی از دکتر و عمل میترسه و واقعا عمل گردن سخته. لطفا اگه دکتر خوب و حاذق میشناسید بهم معرفی کنید

کجا

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه دکترها خوبن ، هر کدام تخصصی دارند و بهترین دکترهای دنیا ایرانیها هستند 

ولی در این مورد خاص دکتر قاضی میر سعید خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه دکتر شروین . 

حتما انشاءالله نتیجه میگیری 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
هر شهری باشه فرقی نمیکنه برامون دکترش مهمه

شیراز درمانگاه مطهری

به تریتا رو داره

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

شهرش مهم نیست فقط دکترش کاربلد باشه چون عملش حساسه

پارسال دیسک گردنم دچار پارگی شدید شد. دکترهای مختلفی رفتم که متفق القول گفتند جراحی. 

پیش دکتر شهاب الدین کمالی اردکانی عمل کردم. دکتر فوق العاده خوش اخلاق ، صبور و حاذقی هست.

[QUOTE=300414607]شهرش مهم نیست فقط دکترش کاربلد  دکتر عباس خسروی فارسانی  شوهرم پیشش عمل ...

سلام بر شما . منم شوهرم سه هفته دیگه پیش دکتر خسروی عمل گردن داره. دیسک ۵و۶. خیلی نگرانم. میترسم بعد عمل بدتر بشه 😭😭. از طرفی هم  همش درد گردن زندگیش را مختل کرده.

میشه لطف کنید منو راهنمایی کنیدو بگید آیا بعد از عمل چقدر طول کشید کامل خوب بشه؟آیا همچنان باید مراعات گردنش را بکنه؟ خداخیرتون بده.خیلی استرس دارم