2777
2789
عنوان

وزن جنین ۳۲ هفته

12710 بازدید | 29 پست

سلام خانما 

وزن جنین شما توی ۳۲ هفته چقد بود؟

معمولا وزن نرمال باید چقد باشه؟

خودتون تا اخر بارداری چقد وزنتون اضافه شد؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 کیلو نرماله بچه های 1500 بودن خودم کلا ده کیلو اضافه کردم

موقع دنیا اومدن وزنشون چقد شد؟

خودتون بعد از زایمان دوباره برگشتین وزن اول یا اضافش موند؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
موقع دنیا اومدن وزنشون چقد شد؟ خودتون بعد از زایمان دوباره برگشتین وزن اول یا اضافش موند؟

بعد زایمان کاملا ب وزن خودم برگشتم حتی نیم کیلو هم کمتر از قبل شدم

اولی 40 هفته 2780

دومی 38 هفته 2780

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

یادم نیس دقیق بین ۱.۵ تا ۲ بود .ولی تولدش ۳۵۰۰

نوزادای ۳۵۰۰ تپلی هستن نه؟

زایمانتون طبیعی بود؟

اذیت نشدین؟

بعد زایمان کاملا ب وزن خودم برگشتم حتی نیم کیلو هم کمتر از قبل شدم اولی 40 هفته 2780 دومی 38 هفته ...

من الان ۳۲ هفته ام همون حدود ۱۰ کیلو اضافه کردم همش نگرانم بعدش اضافه وزنم بمونه

من دوست داشتم بمونه ولی نموند هیچی 🤣

🤣🤣🤣

خب من قبلش ۶۵ کیلو بودم 

دوس دارم تازه کمتر بشم