شیهی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 60 عنوان مامانا و خانمهای باردار میشه بیاین یه سوال؟ 75 بازدید | 5 پست تازه فهمیدم باردارم طبق آخرین پریودیم خودم احتمال میدم هفته پنجم باشه.چند روزه فهمیدم هنوز سونو ودکتر نرفتمالان زیرشکمم درد داره دردم شدید نیست اما نگرانم میکنه بنظرتون طبیعیه؟ تجربه شو داشتین؟ 1402/04/21 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda2023 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5276 باید بری دکتر خودش سنو و داروهای لازمو بهت میده من همون روز کتستم مثبت شد رفتم میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
سمیرا۱۳۷۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3621 اره طبیعیه من فردا میشم۱۱ هفته هنوز درد دارم عین درد پریود یکمی خفیف تر کاربر سال ۹۶
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6467 طبیعیه این دردا «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9751 برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخورhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
نادیا_جنوب عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 504 برو آزمایش بتا بده مطمئن شی بارداری بعدم نشون دکتر بده معمولا بهت اسید فولیک و ویتامین های مورد نیاز رو بهت میدن درمورد سونو هم باید دو ماهگی برای تشکیل قلب بری قبل دو ماهگی ممکنه دستگاه سونو حاملگی پوچ تشخیص بده