2777
2789
عنوان

زندگی با همسر در دوران عقد خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیه. از نظر اینکه کاری کنن نمیگما، کار بکنن مهم نیس اما شب باید برگرده که خودشو سبک نکنه. وگرنه کی ...

آره درسته از نظر رابطه که همیشه میشه داشت ولی برای اینکه سبک نشه درسته که بیاد خونه

عزیزم به نظر من هرچقدر هم جو خونه متشنج باشه بازم نباید به خاطر این موضوع بخوای بری . شاید به خاطر همین کارت شوهرت بعدها تیکه بارت کنه .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

خب برید سر زندگی تون 

مشکلی هست؟؟ 

کلا از اساس اشتباهه اگه قرار به ازدواجه خواهر و برادر یعنی چی ؟؟ بعد واقعا به نظرت  همسرت اینو تا کی پذیرا ست ؟ با توجه به خصوصیات ۹۰ درصد آقایون نکن

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
روز آشپزی میکنن ولی شب عملیات انجام میدن😂😂بعضیا فک میکنن روز نمیشه حرکتی کرد

منم همین و ب مامانم میگفتم میگفت شب نباید بمونی میگفتم یعنی میفرمایی تو روز نمیتونم کاری انجام بدم🤣میگفت خدایا این ب کی رفته انقدر بی حیا شده🤣🤣

خانواده ات پشتوانه ات هستن پشتتو خالی نکن حتی اگر بدترین آدم های رو زمین هستن بازم اعتبارشونو پیش شو ...

افرین👏🏻،منم چندین سال پیش تو دوره عقد همین کارو کردم و همسرمم فهمید که اختلاف داریم و الان که الانه پدرمو دراورده انقدر از مامانم بد میگه و میگه تو رو از اول دوست نداشتن همش پیش من بودی به خاطر فرار از خونتون

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
افرین👏🏻،منم چندین سال پیش تو دوره عقد همین کارو کردم و همسرمم فهمید که اختلاف داریم و الان که الان ...

دقیقا همینطور. حتی اگر رفتی هم باید یک بهانه دیگه پیش بیاری نه مشکل با خانواده. الان اگر شما مشکلت با خانواده رو جار بزنی خانواده ام ازت ناامید میشن رفتی تو زندگی مشکلی باشه روت نمیشه ب خانوادت چیزی بگی. یا نمی تونم جلو شوهرت در بیای و ب اتکای خانوادت رو در روش وایسی

دقیقا همینطور. حتی اگر رفتی هم باید یک بهانه دیگه پیش بیاری نه مشکل با خانواده. الان اگر شما مشکلت ب ...

واقعا همینطوره کاش اون زمان عقل الان و داشتم به این روز نمیوفتادم باورت میشه یه ماه دیگه زایمانمه همسرم میگه مامانت حق نداره بیاد خونمون؟

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
دقیقا همینطور. حتی اگر رفتی هم باید یک بهانه دیگه پیش بیاری نه مشکل با خانواده. الان اگر شما مشکلت ب ...

همش هم به اون دوران عقد برمیگرده،مامانم میگفت کم برو خودتو سبک نکن میگفتم شوهرمه شما دوستش ندارید اینطور میگید الان همین شوهر هی میگه مامانت تورو بیرون میکرد

فقط غیرممکن،غیرممکن است.