2777
2789

شوهرمو پدرشوهرم بینشون کدورتی پیش اومده بود.الان بعد ۵ روز می‌خوام ی زنگ به پدرشوهرم بزنم.

نمی‌دونم بعد از احوال پرسی چی بگم که حرفی برای گفتن باشه و یکم کش بدم تماسو.

چیزای خوب پیشنهاد بدین

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این کار میگن نخود آش،شما میتونی زنگ بزنی ی احوال پرسی کنی قطع کنی اونم اگه قبلا انجام میدادی اینکا ...

اره برای احوال پرسیه دیگه.منتها نمیتونم بعدش هیچی نگم و سکوت کنیم که...باید مثلاً یچیزو بهونه کنم بعد تماسو تموم کنیم دیگه.

اگه احوال پرسیه خالی باشه میشه ۱۵ثانیه‌کلا

حالا مادرشوهرت رو بپرس 

یا بگو هوا چقدر گرم شده و گرمازدگی زیاد ، شما مراقب خودتون و مادرجون باشید ( برای تهران)

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
حالا مادرشوهرت رو بپرس  یا بگو هوا چقدر گرم شده و گرمازدگی زیاد ، شما مراقب خودتون و مادرجون ب ...

دیشب پرسیدم.اون چون زن هستش و هم جنسه خودمه راحت تر تونستم کش بدم 

ولی برا پدرشوهرم موضوعی پیدا نمیکنم 

پس مثل همیشه حرف بزن و لازم نیست هیچ اشاره ای ب بحثشون کنی خودتو قاطی نکن مثل قبلا زنگ سل ...

اخه میتونی چیه من اصلا نمی‌خوام راجب دعوا چیزی بگم

میترسم خودش بحثو وسط بکشه برا همین می‌خوام الکی ی چیزیو بهونه کنم بعد خداحافظی کنم که بهش مهلت ندم 

اره برای احوال پرسیه دیگه.منتها نمیتونم بعدش هیچی نگم و سکوت کنیم که...باید مثلاً یچیزو بهونه کنم بع ...

دقیقا حال و احوالش ب پرس بعدش مودبانه قطع کن تو رابطه خانوادگی همسرت دخالت نکن 

اخه میتونی چیه من اصلا نمی‌خوام راجب دعوا چیزی بگم میترسم خودش بحثو وسط بکشه برا همین می‌خوام ال ...

اگر حرف دعوا رو پیش کشید تو بخند و بگو چی بگم  

ایشالا که ختم به خیر میشه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اخه میتونی چیه من اصلا نمی‌خوام راجب دعوا چیزی بگم میترسم خودش بحثو وسط بکشه برا همین می‌خوام ال ...

اگه گفت بگو پدر جون ، پدرپسری با هم گفت و گو کردین من  وارد ماجرا نشم راحت ترم، ان شالله مشکل بین شماو پسرتونم زودی حل بشه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اگه گفت بگو پدر جون ، پدرپسری با هم گفت و گو کردین من  وارد ماجرا نشم راحت ترم، ان شالله مشکل ب ...

وای...

ای کاش زنگ نمیزدم.

خیلی بد و تک تکلمه ای صحبت کرد عین غریبه ها 

دلم میخواد گریه کنم حس خوردشدن بهم دست داده