2777
2789
عنوان

عجیب ترین های نی نی سایت

3318 بازدید | 180 پست

عجیب ترین تاپیک هایی که تو نی نی سایت دیدی رو اینجا بنویس  

خودم چند وقت پیش یه تاپیک دیدم که نوشته بودم همسرم عاشق زنای دوجنسس و یکبار باهاشون رابطه داشته  

کلا اینجا اسم دومش سرزمین عجایبه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیب خودمم از نظرشون ک از عشقم دل نکندم😑😂

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان همه میگن غلام نصاب و اقدس الویه🤪

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

چه شوهر لجنی عوق 

عجیب چیه اینجا باید اسمش بشه سایت عجایب یا عجیب سایت 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

یا سایت شگفت انگیزان

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
اونی ک تاپیک زده بود فحش میداد میگفت شما بچمو چش زدین مریض شده😐😂

بسم الله🙁

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

اون کاربری ک گفت بیاین میخام ی راه حل واسه موخوره بگم

تاپیک شلوغ شد اخرشم گفت 

باید ادرار خودتونو بزنین ب موهاتون تا موخوره ها بره🤢🥴

چقدرم قسم میخورد و اصرار داشت ک بهترین روشه

ماشاالله اینجا عجیب زیاده 😹یارو تاپیک زده بود عکس عشقشو گذاشته بود هرکی میگفت خوب نیس فش میداد که شماها حسودین 😹😹😹😹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸