2777
2789
عنوان

دکوری برنجی....خانما بیاین

358 بازدید | 18 پست

دکوری برنجی یا وسایل پذیرایی برنجی برای خونه ای که سبکش کلاسیک هست خوبه؟

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

گرونه😶‍🌫️

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه آجیل خوری کوچیک خریدم ۲ تومن

سمت ما همه هاون برنجی دارن.ما اون موقع ارزون بود نخریدیم الان سه تومنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
برای خونه کلاسیک خوبه  اما برای مدرن خوب تیست  کلا لوازم برنجی برای سبک خونه مادربزرگهاس ...

خونه ای که مبلمان و سرویس خواب و ساعت و ....سلطنتی و کلاسیک باشن

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
خونه ای که مبلمان و سرویس خواب و ساعت و ....سلطنتی و کلاسیک باشن

اره دیگه کلا برای سبک کلاسیک خوبه کلا هم سبک کلاسیک برلی خونه سن بالا هاست اتفاقا جدیدا یک فیلم  از دیزاین جدید خونه رونالدو دیدم همش مدرن و کاملا ساده بود 

مبلهای استیل و پر منبت و لوازم طلایی مناسب خونه جوونترها نیست

ععزیزم زندگی توی خارج از کشور خوبه یا ایران؟؟؟

من خودم همیشه رویای زندگی خارج از کشور رو داشتم برلی من عالیه اما شوهرم واقعا نمیتونه انگلیس رو‌ تحمل کنه 

الانم که فعلا به خاطر شوهرم ایرانم تا ببینم کی برمیگردم دوباره