2777
2789

سلام دخترا 

من شنبه مهمون دارم خاله ها و دایی ها و عمو ها و عمه های شوهرم میان خونه من

روی هم ۸۴ نفر ان

بعد خیلی خودشون رو میگرن مثبت به من مثلا فکر میکنن نژاد برتر ان اونا (عراقی ان) از ایران بد میگن و ایرانی هارو دوست ندارن تازه ی سری خاله اش برگشت بهم گفت که کل دینا از زیبایی دختر عرب حرف پیزنن حاجی جان رفته زن فارس گرفته 

حالا اینارو ول کنید میخوام بسوزونم شون 

این بدنامه رو جیدم 

ساعت سه میان وقتی اومدن بهشون شربت زعفران بدم و کاک کرمانشاه و قطاب و شیرنی یزدی و حاجی بادوم

بعد میوه و اینا‌ واسه عصرونه میخوام بهشون آب دوغ خیاربدم پر از مخلفات مثل کشمش و گل‌محمدی و نون سنکک و سبزی و‌گردو 

با آش نمیدونم اش رشته درست کنم یا کشک بادمجون 

واسه شامم میخوام فسنجون درست‌کنم با قرمه سبزی با برنج ایرانی و زعفرانی شاید باقالی پلو هم درست کنم یا لوبیا پلو 

شما چه غذا بهتری پیشنهاد پیدین‌که از اینا بهتر باشه میخوام هرچی‌گفتن بگم‌ایرانیه بگم برنجت چیه بگم‌برنج ایرانی‌چاییت چیه بگم‌ایرانی شیرنی چیه ایرانی

بعد بنظر تون دوغ و سبزی خوردن بیارم زشت یا سالاد و نوشابه ام بیارم

حیف کوفته تبریزی تاحالا درست‌نکردم بلد نیستم‌میترسم خراب بشه از پیشم یانه کوفته تبریزی ام‌درست‌میکردم

بنظر تون ژلع درست کنم یکم غربی نمیشه نمیگن خارجی بازی در اورده ی چیز ایرانی بگید درست کنم

راستی چیکار‌کنم برنج ایرانی شفته نه دونه دونه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.