2777
2789
عنوان

ازگل یا دیباجی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 23 پست
بهترین محله برای زندگی کاشانک ، شهرک لاله سوهانک ، قیطریه .آجدانیه . 

ممنون 

اینجوری باشه زعفرانیه و فرشته هم عالی هستن 

من بین این دوتا محله میخواستم ببینم کدوم بهترن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون   اینجوری باشه زعفرانیه و فرشته هم عالی هستن  من بین این دوتا محله میخواستم ب ...

ازگل محله پر ترافیک و کوچیکیه بعضا بعضی جاهاش دسترسیش افتضاحه ..

دیباجی از ازگل بهتره ...

حتی اگر خونه ازگل نو سازم باشه از نظر من دیباجی تو اولویته ...البته اگر خونه دیباجی ارزش خرید داشته باشه ، تحقیقات محلی انجام بدید بعد بخرید 

بستگی داره ولی معمولا نو ساز بهتره دیگه واسه زندگی قدیمی ساخت بدرد نمیخوره 

قدیمی ساختو بعدا آدم میتونه خورد خورد بسازه اگر مجوز ساختش اوکی باشه ....

مثلا طبقه اولو خودت میشینی طبقه بالا رو میسازی خورد خورد بعدا طبقه همکفم بازسازی میکنی ، 

ازگل محله پر ترافیک و کوچیکیه بعضا بعضی جاهاش دسترسیش افتضاحه .. دیباجی از ازگل بهتره ... حتی اگر ...

اون قسمتی که من خونه دیدم دسترسیش خیلی عالی بود امکاناتش هم خوب بود بازار روز و مدرسه و باشگاه و استخرو..  

دیباجی و اختیاریه خونه های اطرافش خیلی قدیمی بودن زیاد خوشم نیومدراستش 

هروی چطوره خیابون مژده و اطرافش 

قدیمی ساختو بعدا آدم میتونه خورد خورد بسازه اگر مجوز ساختش اوکی باشه .... مثلا طبقه اولو خودت میشین ...

قدیمی منظورم اپارتمان مثلا ۱۵ سال ساخته نه خونه کلنگی  

خونه کلنگی درسته میشه ساخت ولی یه واحد از یه اپارتمان باید مشارکت باشه با بقیه واحد ها  

دیباجی یه سه خواب ۱۵ سال دیدم داخلش رو مشکلی ندارم باز سازی میکنم ولی نمای ساختمون زیاد جالب نبود که اگه ادم بخواد نمارو باز سازی کنه رضایت کل ساکنین رو باید داشته باشه 

اون قسمتی که من خونه دیدم دسترسیش خیلی عالی بود امکاناتش هم خوب بود بازار روز و مدرسه و باشگاه ...

ازگلم بد نیست دسترسی به اتوبانش بابایی و ارتشم داره خیلی سلیقه ایه ولی اگر خوشتون میاد خوبه ...

هرویم جای خوبیه ولی من سمت بلوار ارتش رو دنج و خفنتر میدونم ....

بنظر من ی سر شهرک لاله هم برید هیجا مثل اونجا نیست ، خودمونم خونه داشتیم اونجا خیلی پشیمونیم که فروختیم ، محله و آدما و خونه ها و همچیش خیلی عالیه ، اکثر بازیگرا و کارگردانا اونجا خونه دارن ، خودتون ی تحقیق کنید ..

قدیمی منظورم اپارتمان مثلا ۱۵ سال ساخته نه خونه کلنگی   خونه کلنگی درسته میشه ساخت ولی یه واحد ...

آهان آره این خونه واستون گزینه آخر باشه ، اگه بقیه جاها نشد اینو انجام بدید ...

قالیشویی در ازگل آماده ارائه خدمات با بهترین کیفیت به شما مشتریان عزیر در قالیشویی سه سوت می باشد.

قالی ها نقش مهم و موثری در اساس خانه دارند، چه بسا زیبایی و تمیزی آن ها نیز خیلی مهم می باشد.

قالی های سرمایه های اساسی یک خانه محسوب می شود.

بنابراین شست وشوی آن ها بایستی به صورت حرفه ای و اصولی انجام شود.

چرا که کمترین بی توجهی در شست وشو خسارات جبران ناپذیری به بافت فرش ها می زند.