2777
2789
عنوان

ب دادم برسید شوهرم کثافتم گولم زده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 110 پست
چرا دولت نبرده اون گنجارو    

مامانم اینا تومحلشون یه دره هس اومدن آوار برداری کردن که دا ن راه میدن از اونحا .یکم کارکردن بغلش هم نگو زیرخاکی بوده ،همین که برداشتن دبگه اون راهم همینحور موند 

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقت کن پیامو لاهیجانه یا لاریجان!!!! یه منطقه به اسم لاریجان هست که در حدود یه ساعت با چلاو فا ...

لاریجان تو جاده هزار به سمت امله

اما تو چلاو که جای خوشگذرونیه

مگه گنج پیدا میشه😑😑😑

شاید دوروغ نگفته منظور از گنج چیز دیگه ای بوده... و منظور از عوض کردن زندگی هم چیز دیگه 

اون سری ک اومد شیراز تو گوشیش نگاه کردم فست فود فومن رو سرچ کرده بود😭

این شوهرا هم میدونن ما عاشق ثروتیم هی گولمون میزنن😂😂😂

شوهر من بهم گفت دوستم از این جیوه هایی که تو چرخ خیاطیه داره قراره به چند نفر نشون بده اگه اصل باشه نفری 4 میلیارد گیرمون میاد منم ساده هر روز هر روز میزاشتم بره تا 3 شب رفیق بازی.... 🙂 

والا رفیق شوهر منم بهش زنگ زنگ و پیامک که گنج پیدا کردم ولی نمی تونم آبش کنم بیا کمک کن بفروشیم نصف نصف از اون جایی که شوهرم نگران سه تا بچه هامون و من بود گفت من گنج نمیخام ،مگه کم آدم میکشن بالای همین گنج بنظرم کار خطرناکیه راه های سالم تری هم هست برای پول درآوردن 

🥴امضام نمیاد 
بخدا دارم دق میکنم لاهیجان تا امل فاصلش زیاده😭😭

خب زنگ که زد بگو ذلیل مرده چه گورستونی رفتیه تووو اگه باگنج برگشتی که هیچی دستتم دردنکنه😊😚 ولی... اگه اومدی وگنج نیوردی👹👹 دیگه حسابت باکرام الکاتبینه 😂 دیگه مجبوره ازهرجهنم دره ای که شده گنج بیاره 😂 بهش نگولاهیجان و بگوکجاهارفتی فقط آمل وگشتی براگنج؟ ببین چی میگه 

آدمـای حسـود همیشـه خـودشون سَــم میخــورن ولــی منتظـرن بقیـه بمیــرن.. 🌹