2777
2789
عنوان

کدوم سالاد واس مهمونی خوبه؟

1500 بازدید | 36 پست

خانوما من میخوام یه سالاد جدید و خوشمزه واس مهمونی درست کنم ولی نمیدونم کدوم انتخاب بهتره؟

1. سالاد تن ماهی با سیب زمینی
  2. سالاد کلم قرمز و هویج
  3. سالاد اندونزی
  4. سالاد سزار

سالاد تن ماهی رو میترسم هر کسی خوشش نیاد. از طرف دیگه سالاد کلم قرمز و هویج رو که خوندم میگن واسه دورچین غذاهای گوشتی خیلی خوبه. (چون غذای من هم گوشتیه) بازم شک دارم. نمیخوام سالادای تکراری درست کنم. نظر شما کدومه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندونزی

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

من کلم سفید و قرمز رو خرد خرد میکنم با هویج و خیار شور و سیب رو هم ریز میکنم با ذرت با یه عالمه سس بهش شوید هم میزنم خیلی خوشمزه میشه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

سزار نزار واسه غذای فست فودی خوبه بیشتر مناسب مهمونی نیست 

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن