2777
2789
عنوان

چرا تو این سایت باید بچه عضو بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 61 پست
خیلی سخته

عزیزم این یه چیزی هستش که کاملا بستگی به "علاقه و استعداد" خودت داره...باید ببینی چه درسی رو دوست داری و توی چه درسی استعداد داری...مثلا اگر حفظیاتت اوکیه به طوری که بتونی زیست رو متوجه بشی(چون درسیه که از خط به خطش میتونن سوال بیارن و بپیچونن) یا دروس فرمولیت خوبه که بتونی یا فیزیک و شیمی و ریاضس کنار بیای و علاقه بهشون داری و البته اهل تلاش و درس خوندن هم هستی صد در صد بیا...ولی در کل بخوام بهت بگم اگه کاملا علاقه و استعدادشو داشته باشی سختیاشم واست آسون میشه در کل بیشتر میشه گف رشته سنگینیه تا سخت...میگم..بیشتر بستگی به خودت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم برا منم باگ داره من بین ریاضی و تجربی موندم درسم خیلی خوبه کدوم بهتره به نطرت؟

تجربی قطعا

دستت واسه انتخاب رشته باز تره بازار کارشم بهتره

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
فک کنم برا منم باگ داره من بین ریاضی و تجربی موندم درسم خیلی خوبه کدوم بهتره به نطرت؟

برا دوستمون هم توضیح دادم راجع به تجربی دوس داشتی بخون...بستگی به علاقه ت داره ولی اگه واقعا بین این دوتا موندی برو تجربی به نظرم چون بازار کارش بهتره رشته های بیشترو بهتریم داره...ولی اینم بدون قبولی تو تجربی خیلی سخت تره و اگه اومدی از دهم.یازدهم باید جدی واسه کنکور بخونی

تجربی قطعا دستت واسه انتخاب رشته باز تره بازار کارشم بهتره

همه میگن تجربی خوبه 

بابام میگه بین ریاضی و فنی یکی رو انتخاب کن

مامانم میگه برو انسانی

خودم شغلای تجربی رو دوست دارم ولی چون خانواده حمایتگر ندارم از کنکورش خیلی میترسم

از کنکورش میترسم همه پشت کنکور میمونن باز ریاضی میگن کنکورش بهتره وگرنه عاشق تجربی و شغلاشم

به نظر من اگه علاقه داری و میتونی درس بخونی و لذت میبری قطعا بیا...منم عااااشق شغل های تجربیم...درسته بعضی اوقات خسته میشم یا میگم سخته و فلان ولی هیچ وقت از انتخابم پشیمون نمیشم چون واقعا عشق دارم به رشتمو شغل هاش🥲

یه جمله هست داستایوفسکی میگه نزار فرصت هات بخاطر بزدلیت از دست بره اینم نصیحت من به تو 

این جمله روم تاثیر گذاشت 😂خانواده م هم مشکله حالا بالاتر توضیح دادم اگر بخونین 

شما جای من بودین با این خانواده چه رشته ای انتخاب میکردبن

این جمله روم تاثیر گذاشت 😂خانواده م هم مشکله حالا بالاتر توضیح دادم اگر بخونین  شما جای من بو ...

همون تجربی

هم بخاطر پرستیژش 

هم بخاطر اینکه با افرادی برخورد میکنی که زندگی رو به بطالت و مسخره بازی نمیگذرونن و هدفمند زندگی میکنن

هم اینکه وزرات بهداشت وزارت ثروتمندیه تو ایران هر شغل تو بیمارستان حتی بهیاریش حقوقش از معلمای آموزش پرورش بیشتره

هم اینکه همه چی به خودم و باورم بستگی داره خانواده نمیان به جای من درس بخونن یا زندگی کنن در آینده درسته😉

اگه مشکلت پول و هزینست باور کن فقط کافیه بخونی خیلی از اونایی که پول زیاد واسه خصوصی و قلمچی و کلاس تست زنی و فلان و بهمان خرج میکنن وسط راه میکشن عقب

عزیزم این یه چیزی هستش که کاملا بستگی به "علاقه و استعداد" خودت داره...باید ببینی چه درسی رو دوست دا ...

معدل کلم امسال۲۰ شد.

اهل تلاش و درس خوندن هم هستم

اما اصلا به پزشکی و پرستاری و کلا شاخه های تجربی علاقه ندارم

دوست دارم برم حسابداری ولی میترسم خیلی سخت باشه  ولی بهش علاقه دارم

موندم چیکار کنم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
همون تجربی هم بخاطر پرستیژش  هم بخاطر اینکه با افرادی برخورد میکنی که زندگی رو به بطالت و مسخ ...

نه پولش اینا مشکل نیس اخلاقشون خوب نیس

بابام اینجوریه که من اگر سال اول قبول نشم همش سرزنش میکنه نگفتم این رشته نرو ادمو ناامید میکنه

نه پولش اینا مشکل نیس اخلاقشون خوب نیس بابام اینجوریه که من اگر سال اول قبول نشم همش سرزنش میکنه نگ ...

پدر و مادرامون نسل قدیمن درست تربیت نشدن همشون دچار سندرم پدر و مادر بدخواهن 

یه جوری میگی سرزنش میکنن انگار الان به خاطر کوچکترین خطات سرزنشت نمیکنن 😏

عقده های کودکیشون رو ما خالی میکنن 

پدر و مادرامون نسل قدیمن درست تربیت نشدن همشون دچار سندرم پدر و مادر بدخواهن  یه جوری میگی سرز ...

خیلی حرفات روم تاثیر میزاره 

به نظرم مشاور خیلی خوبی هستی 

کلا نظرم عوض شد دیگه به ریاضی فک نمیکنم

مرسی که کمکم کردی شاید همین کمکت زندگیمو تغییر داد♥♥♥