کادو برای بچه خواهرم می خواستم یه پلاک کوچولو بخرم یه جا گفت ۲۸۰۰گرمی با اجرت .یه جا گفت2950
گرون نمیگن؟؟؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
عزیزم ببین اجرت ساختشون چقدره با اجرت ساخت پایین بخر یا کارکرده با اجرت3یا5یا7درصد بخر
اصلا چیز خاصی نبود یه قلب کوچیک ساده میگه 2950
ببین اینجا اجرت بین ۲۰ تا ۳۰ درصد هست بسته به طرح و ساخت داره
آره الان حساب کردم همینطور هست که میگی گرون نیست؟؟