2777
2789

مسافرت ما بیشتر شبیه نقل مکان و مهاجرت موقته.میدونم بیشتر مواقع خونه هستیم.دوتت بچه پنج و دوساله بدقلق و شیطون دارم.ن خودم پر حوصله ن شوهرم.یکسال هیچ جا نرفتیم.فقط پارسال ی هفته ای رفتیم و برگشتیم.اصولا با بچه ها جای نمیریم.چون باید ب خودمون قفل باشن وگرنه.مثل کش تومبون  درمیرن.ما قراره دوماه بمونیم.بچه ها تو خونه خودمون همه امکانات دارن جای خواب آزادی عمل بیشتر تخت دارن .کوچیکه دوسالشه تا خوابش میاد شیرش برمبداره میره رو تختش میخابه..اونجا تخت نیس.خونه ویلایی داریم.اونجا اپارتمان ترس بچه ها پنجره و تراس نرده زدیم.نمیدونم چقد میتونم دوام بیارم.فقط برامون تروخدا دعا کتید ک بدون فشار عصبی این روزا بگذرونیم و بسلامت بریم و برگردیم

آن شا الله بهتون خوش بگذره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.برام دعا کنید.میترسم بحث و دعوامون بشه.اینجا کمکی داشتم اونجا هیچکس ندارم

ان شا الله که چیزی نمیشه و اونقدر خوش  میگذره که دلتون نمیخواد سفر تموم شه  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

چقدر سخت میگیری 

اصلا فکر کردم فیلم ترسناک داری میگی   

و اینکه خودت هم تو بدقلقی و رفتار بچه هات بی تاثیر نیستی ک یک مسافرت الان برات شده مثل کابوس و با این حجم از استرس 

من دوتا فسقلی فوق‌العاده شیطون دارم ک دختر و پسرند و من خودمم تک فرزندم مادرم فوت شده کلا دست تنها بودم و هستم اما هرجا رفتم و هرکس اومده میگ تو چطوری بچه هات کنترل می‌کنی خونه باشم و خودشون هر بازی و هررررر کاری میزارم ک انجام بدند و مجاز و خودمم پایه ام و همبازی 

از اول تا ب الان ک 

اما جایی بریم و یا کسی بیاد نه باید رعایت کنند و عادتشون دادم  ک خونه خودمون نیست همه این ها ب خودت برمیگرده عزیزم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
چقدر سخت میگیری  اصلا فکر کردم فیلم ترسناک داری میگی     و اینکه خودت هم تو بدق ...

من انرژی کافی ندارم ی دوره افسردگی شوهر بدقلق بچهای از خودش بد قلقتر..عزیزم مسافرت ما اسباب کشی داریم.ی خونه توشهر دیگه اسباب کشی با دوبچه ک هیچکدوم کار شخصیشون هم نمیتونن انجام بدن..منم توانایی جسمیم قوی نیس تا فشار کار میفته روم از پا و کمر میفتم و الان شل میزنم.تازه اسباب کشیم سبک شده نصفه شب رسیدم پسرم الان تب و استفراغ😩

من انرژی کافی ندارم ی دوره افسردگی شوهر بدقلق بچهای از خودش بد قلقتر..عزیزم مسافرت ما اسباب کشی داری ...

عزیزم از بس مسافرت رو سخت گرفتی و فاز منفی دادی ک همش اتفاقای بد میوفته برات

شادش کن به نیت خیر بگیرش و از مسافرتت لذت ببر اینطوری ک داری میگی خب همین قبل از مسافرت انقد ناله میکنی مطمعن باش تو مسافرت هم خیلییییی اذیت میشی یا نرو یا میخوای بری شل بگیر بزار ب خودتو بچهات خوش بگذره

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻