2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده ببین چی میگه...

358 بازدید | 7 پست

زنگ زده حالم میپرسه و میگه درسته شوهرت اشتباه کرده منم رو نداشتم بهت زنگ بزنم   تا امروز  ک عمه ی شوهرم زنگ زده ب مادرشوهرم گفته  نیخاد بیاد دیدن من  بخاطر بچه! 

ی رسمی  دارن  شوهرم اینا ک وقتی میفهمن زن باردار  جشن میگیرن! این عمه نیونده بود مسافرت یود!

الان زنگ زده بیا جلو این ابرو داری کن  😐

چون خیلی با مادرشوهرم  کلکل دارن! من خوننو ترک کردم  اومدم خونه مادرم  تو تاپیکام هس   باردارم و شوهرم خیانت کرده   خلاصه   

من باید جواب این مادرشوهرو چی بدم؟  شب دعوا ک دست پسرش رو شد بمن میگه ببخش  اشکال نداره 

الانم بجای اینکه بگه کجایی و چکردی و... زنگ زده اینجوری میگه من فقط گفتم من واقعا حال و روز خوشی ندارم ببخشید  قطع کردم     اون چند بار باز بعدش زنگ زد   برنداشتم 

نمیدونم بخاطر هورمونای بارداری یا چیه ولی حسم میگه نباید قطع میکردم باید فحش میکشیدم بعد قطع میکردم نظر شما چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو اصلا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نریا

اخه چ رویی داری زنگم میزنه   اون شبم مسگقت فدا سرتون ولش کنید   بمن میگقت برو از دل شوهرت دربیار ک بهت خیانت کرده 🤣🤣🤣 برو  نازشو بکش قهر نکنه برید باهم بخابید درست میشه حل میسه 

واااا خدا شفاش بده دیوانه است

میگه بخابید باهم درست میشه   مشگل فقط خابیدن ما بوده انگار 🤣 ک پسرش رفته با زن خراب   اصلا من حالم بهم میخوره  باهاش حرف بزنن چبرسه بخابم