2777
2789
عنوان

بی‌بی چک با خط زیکزاکی در قسمت T

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 49 پست
خیلی از دوستام هماتوم و خونریزی داشتن با شیاف و استراحت الان زایمان کردن مراقب باش فعالیت رگزیاد نکن ...

مممممنوووووووونم عزیزم ایشالا خدا از دهنت بشنوه

ایشالا به حق این ساعت که دلم شاد شده، تمام منتظرا به خواسته دلشون برسن و دامنشون با یه نی‌نی کپلی سبز بشه🙏🙏🙏🙏🙏💐💐💐💐

🖌️راه در جهان یکی است و آن راه راست✏️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا از دوستام اصلا باردار نمیشدن چه سرکه چه جوش شیرین به محض قطع کردن شستشو باردار شدن سه چهارتاش ...

من اصن جنسیت برام مهم نیس فقط خدا خودش هر چی بده باهوش و سالم بده 🙂

من اصن جنسیت برام مهم نیس فقط خدا خودش هر چی بده باهوش و سالم بده 🙂

منم همین رو میگم الهی بچه سالم و صالح و عاقبت بخیر که تو زندگی از پس خودش بر بیاد و بتونه برای دیگران هم مفید باشه ❤❤❤

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم همین رو میگم الهی بچه سالم و صالح و عاقبت بخیر که تو زندگی از پس خودش بر بیاد و بتونه برای دیگرا ...

الهی آمین

عزیزدلم ایشالا خودتم بیای اینجا و خبر مامان شدنت بهم بدی. 

من 2و نیم سال باردار نشدم تا اینکه متوجه شدم همسرم هم کمی ضعیفه آزمایش اسپرم داد گفتن نطفه کمی ضعيفه

تا این دکتر به خودم دارو داد اما به شوهرم نداد

سه دوره استفاده کردم جواب نگرفتم تا اینکه به سرم افتاد به شوهرم هم ویتامین دی3 بدم 

تا اینکه نزدیک زمان تخمک‌گذاریم از اواخر پاک شدنم هفته ای یه ویتامین دی خودم خوردم یکی دادم شوهرم خورد و اون ماه اولین بارداریم بود

بعد از سقط دیگه ویتامین‌ها رو نخوردیم و چند ماه باردار نشدم تا اینکه دوباره همون ماه که ویتامین دی خوردیم دوتامون دوباره. باردار شدم

و این دوره هم دقیقا دوتامون خوردیم

ببخش طولانی شد

فقط تجربه باهات در میون گذاشتم شاید کمک کننده باشه 

در ضمن ویتامین فقط ژله ای گردا

حتما هم با غذای چرب باید خورده بشه.

من فک کنم باید از 15 دوفاستون میخوردم الانم به دکترم میگم شیاف و قرص برام بنویسه 

طاقت یه ناامیدی دیگه رو ندارم 

من 2و نیم سال باردار نشدم تا اینکه متوجه شدم همسرم هم کمی ضعیفه آزمایش اسپرم داد گفتن نطفه کمی ضعيفه ...

به شوهرت ال کارنتین و کیوتن و مولتی هم بده 

بعد تو گیاهی هم میگن خرنوب خوبه و گرده نخل 

زنجبیل هم خوبه کلا گرمی ها کنارش هم خاکشیر و تخم شربتی و عرق کاسنی بده بهش 

پس نطفه ضعیفه بابد اسپرم قوی کنی

انجیر و گردو و کلا مغزها خیلی خوبه 

هر روزم ببندش به شیر عسل و شیر موز 

به شوهرت ال کارنتین و کیوتن و مولتی هم بده  بعد تو گیاهی هم میگن خرنوب خوبه و گرده نخل  ...

ممنون گلم از راهنماییت فقط یه سوال ممکنه اینم سقط بشه😢😢🥺

ممنون گلم از راهنماییت فقط یه سوال ممکنه اینم سقط بشه😢😢🥺

هر چی خدا بخواد همون‌میشه ولی خب نگران نباش از الان خودت نباز خیلی ها بودن تو شرایط تو الان بچشون به دنیا اومده 

آز شوهرت داری بفرستی؟

برو تحت نظر دکتر زنان ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد

ممنون عزیزم چشم 

ایشالا که مشکلی نباشه واقعا از انتظار دیگه خسته شدم😞

هر چی خدا بخواد همون‌میشه ولی خب نگران نباش از الان خودت نباز خیلی ها بودن تو شرایط تو الان بچشون به ...

باشه عزیزم سعیمو میکنم دیگه بقیش می‌سپارم دست صاحب این جهان و فقط خودش صلاحو میدونه و میدونه به هر کس کی عطا کنه.