نه هفته و دو روزمه هر روز صبح زرداب بالا میارم بعدش حالم خوب میشه تهوع بیشتر صبحا دارم
نمیتونم چیزی بخورم اشتهام کم شده
خیلی میترسم نی نی رشد نکنه🥺
چون بزور چند قاشق غذا میخورم
🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم
منم اینجوری بودم تا ماه چهارم اشتها نداشتم و وزن کم کردم بعدش اوکی شدم بچه م پسره. شاید نی نی شمام پ ...
اره اکثرن ک میبینم میگن پسر بوده ک اینطور حالت تهوع گرفتن خخخ
🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم
منم اینجوری بودم تا ماه چهارم اشتها نداشتم و وزن کم کردم بعدش اوکی شدم بچه م پسره. شاید نی نی شمام پ ...
من تهوع زیااااااد دارم هر روز استفراغ میکنم حالت تهوعم از هفته شش شروع شد تا الان ک نه هفتمه