2777
2789
عنوان

بالا اوردن زرداب در بارداری

485 بازدید | 6 پست

نه هفته و دو روزمه هر روز صبح زرداب بالا میارم بعدش حالم خوب میشه تهوع بیشتر صبحا دارم 

نمیتونم چیزی بخورم اشتهام کم شده 

خیلی میترسم نی نی رشد نکنه🥺

چون بزور چند قاشق غذا میخورم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم تا ماه چهارم اشتها نداشتم و وزن کم کردم بعدش اوکی شدم بچه م پسره. شاید نی نی شمام پ ...

اره اکثرن ک میبینم میگن پسر بوده ک اینطور حالت تهوع گرفتن خخخ

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
منم اینجوری بودم تا ماه چهارم اشتها نداشتم و وزن کم کردم بعدش اوکی شدم بچه م پسره. شاید نی نی شمام پ ...

من تهوع زیااااااد دارم هر روز استفراغ میکنم حالت تهوعم از هفته شش شروع شد تا الان ک نه هفتمه