2777
2789

من مهر امسال میرم نهم میخوام این تابستون بخونم ولی هعی امروز و فردا میکنم لازمه هشتم جمع بندی کنم؟ یا بهتره نهم شروع کنم پیش خوانی؟

لطفا تجربه هاتون در میون بزارین باهام خیلی نگرانم قبول نشم🥺

کنکوری هم از الان شروع نمیکنه 

ریلکس کن

از نهم با آزمون های قلمچی یا گاج پیش برو پیشنهادم قلمچی اما گرونه 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از نظرت ولی احساس میکنم خیلیا شروع کردن 🥺

من از عید شروع کردم تست زدن و جامع زدن قبلش فقط برای مدرسه میخوندم قبول شدم😂

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

الان خیلی زوده بخودت اصلا سخت نگیر

ی روز ب این روزات میخندی 

من تو سال نهم یکی از عزیزامو از دست دادم و نتونستم بخونم البته مجازی بودنم بی تاثیر بود

ولی با وجود اینکه اصلا امادگیشو نداشتم نمره من از همه همکلاسیام بیشتر بود

تو کلاس35نفره ما فقط من رفتم تجربی

اونایی ک انسانی بودن همکلاسیام چون حداقل و حداکثر نمره پذیرشش از تجربی کمتر بود قبول شدن

من سه درصد دیگه میخواستم قبول شم وگرنه نمرم از انسانیا بالاتر بود

تحلیلی این تابستون فقطططط کار کن اونم روزی ۱۰ تا👌

ممنونم از نظرت ولی احساس میکنم خیلیا شروع کردن 🥺

اتفاقا از الان شروع کن و با آرامش بخون

درس های قبلی رو با نمونه سوال های سخت مرور کن

بزار ذهنت باز بشه

به خودت سخت نگیر ولی هر روز بخون

ی برنامه ریزی منطقی بکن امروز

ی برنامه ریزی که غیرواقعی و ماورایی نباشه

طبق برنامه پیش برو

که وقتی رفتی مدرسه با هر درسی که معلم میده نمونه سوال حل کنی و نگران درس های قبلی نباشی

اتفاقا از الان شروع کن و با آرامش بخون درس های قبلی رو با نمونه سوال های سخت مرور کن بزار ذهنت باز ...

ممنون حتما همین کار میکنم

هر روز برنامه میریزم ولی خوندن درسای قبل چون تکراریه برام دشواره ی جورایی دیگه دوسشون ندارم با شوق نمیخونم