2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر مادرا برای همه ی بچه هامون دعا میکنن!دختر و پسر نداره!شاید بروز ندن ولی بخدا همه بچه هاشون دوست دارن....

من عیناً به چشم دیدم بچه بد بوده!بچه ظلم کرده!بچه مظلوم بوده!بچه موفق بوده!بچه خوب بوده!دختر بوده!پسر بوده!هرررررر چی بوده پدر مادر دوسش داشتن و ارزوشون خوشبختی و خنده ی بچشون بوده...🙂🌹👉این ۹۷٪قضیه س...حالا اون ۳ ٪باقی نظری ندارم براشون چون برخورد نداشتم با پدر و مادری که بد باشن!

اما دیدم بدترین آدما به محظ اینکه خدا یه کوچولو میزاره تو آغوششون از اون لحظه تا بزرگ شدن و مراحل دیگه ش چنان عشق و علاقه ای دارن به اون اولاد که نگو!!!این عشق هم مهم نیست زیر پوستی باشه یا عیان

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

یدفه بابای خدابیامرزم از ته دلش گفت آقاجون الهی خیر ببینی  درسته خیلی خیرا تو زندگیم دیدم ولی ...

ببین من مادرم خیلی دعا می کنه برامون ولی حس می کنم از ته ته ته قلبش نیست نمیدونم چرا ولی برا پسراش هر چی دعای خیر کرده همون شده واقعا

یدفه بابای خدابیامرزم از ته دلش گفت آقاجون الهی خیر ببینی  درسته خیلی خیرا تو زندگیم دیدم ولی ...

خدا پدرتون و بیامرزه روحش شاد انشالا خیرهای بیشتری ببینی

پدر مادرا برای همه ی بچه هامون دعا میکنن!دختر و پسر نداره!شاید بروز ندن ولی بخدا همه بچه هاشون دوست ...

دقیقا من هم همیشه می بینم واقعا دعا می کنن پدر ومادرم واگه یه ذره ببینن ناراحتیم چقد خودشون به آب و آتیش می زنن که مشکل حل بشه ولی نمیدونم واقعا چرا یه گره هایی تو زندگیم هست سالها باز نشده میگم نکنه از ته دل دعا نکنن

عزیزم برا پدرتون خیرات بفرستین ،تو اون دنیا هم براتون  دعا می کنن شک نکن

دقیقا من هم همیشه می بینم واقعا دعا می کنن پدر ومادرم واگه یه ذره ببینن ناراحتیم چقد خودشون به آب و ...

نه عزیزم اصلا این فکر به سرت نزنه🌹خب یه ور قضیه با دعای پدر مادر حل میشه باقیش یا دست خودته یا به قولی میگن تقدیر

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

عزیزم برا پدرتون خیرات بفرستین ،تو اون دنیا هم براتون  دعا می کنن شک نکن

به روی چشمم 

خیلی دلم میخاد براش یکاری کنم که خیرات ماندگار باشه حتی اگه خودمم نباشه ثوابش بهش برسه هنوز توفیقشو نداشتم 

نه عزیزم اصلا این فکر به سرت نزنه🌹خب یه ور قضیه با دعای پدر مادر حل میشه باقیش یا دست خودته یا به ق ...

بله واقعا شاید چند درصدش ما مقصربودیم و تدبیر نداشتیم