2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی زینک اکساید نمیشه،صابون زردچوبه ان جی هم عالیه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
واقعا بعضیا چه دغدغه دارن

دغدغه از این بالاتر که به خودش اهمیت میده

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

مام نزن ، بعضی از مام ها خودشون تیره میکنن . من چند ساله از مام پودری نیکا استفاده میکنم خیلی خوبه و رنگ پوست رو هم روشن می‌کنه و بدن اصلا بوی عرق نمیگیره و مهمتراز همه لباس سفیدک نمیزنه قیمتش هم مناسبه ، 

شما استفاده کردی؟؟ خوبه  چجور بزنم ؟

آره ،هرروز اول بدنمو با صابون زردچوبه میشورم و بعد زینک اکساید میزنم 

آره ،هرروز اول بدنمو با صابون زردچوبه میشورم و بعد زینک اکساید میزنم 

اینم بگن میگن زینک اکساید چون نمیذاره عرق کنی غدد لنفاوی بزرگ میشه من که اینطور نشدم خواستم بگم حواست باشه

ولی به هیچ وجه گل مرداب ک عطاری ها دارن برای بی بو کردن عرق استفاده نکن کمی سرچ کنی میبینی چقدر ضرر داره.  

مرتب تمیز کن و با شامپو بدن بشور و خشک کن و مام پودری بزن ،هیچ ضرری هم نداره البته عربی نگیر خوب نیست