الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی زینک اکساید نمیشه،صابون زردچوبه ان جی هم عالیه
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
مام نزن ، بعضی از مام ها خودشون تیره میکنن . من چند ساله از مام پودری نیکا استفاده میکنم خیلی خوبه و رنگ پوست رو هم روشن میکنه و بدن اصلا بوی عرق نمیگیره و مهمتراز همه لباس سفیدک نمیزنه قیمتش هم مناسبه ،
آره ،هرروز اول بدنمو با صابون زردچوبه میشورم و بعد زینک اکساید میزنم
آره ،هرروز اول بدنمو با صابون زردچوبه میشورم و بعد زینک اکساید میزنم
اینم بگن میگن زینک اکساید چون نمیذاره عرق کنی غدد لنفاوی بزرگ میشه من که اینطور نشدم خواستم بگم حواست باشه