2777
2789

البته خانم هستش 

منو خیلی دوست داره همیشه میگفته جای دخترنداشتشم

هروقت میرفتم میومد بهم سرمیزد احوال پرسی میکرد یعنی یه روزم نبود ک نیاد 

ولی چند مدتع ک دیگه محلم نمیزاره و نمیاد پیشم،فقط من کارم تموم میشه میرم سمتش بازم زیاد تحویلم نمیگیره نمیدونم چش شدع دیشب پریشبم میگف اعصابم سرتو خورده😐گفتم چرا گف ک چون همش سردرگرمی خب چ ربطی داره؟

نمیدونم چرا دیگه نمیتونم رفتاراشو تحمل کنم میخوام کارمو عوض کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یکی زیرابتو زده

اره 

والا دشمن و حسود اونجا کم ندارم 

چند روز پیش برادر زادش اومد پیشم یه سری سوالاتی راجبش پرسید منم حقیقتو گفتم مثلا گفتم عمت گفته 10اینجا باش بعد حقوقم کم میده لابد رفته گفته ک راجبش اینجور گفتم

ولش کن دیگه شده اگه میتونی باهاش حرف بزن اگه نه هم دفعه بعدی با سیاست تر رفتار کن

نه باو اصلا بهش نمیفهمونم 

من بهش حالی کنم رفتارتو اصلاح کن ک بدرد نمیخوره 

ولی از رفتارام تابلوعه ک از این شرایط ناراضی ام

بهش فقط تیکه انداختم شما کی اومدی من اصلا شما رو نمیبینم یهویی میای 

با ماشینشم اومدم خونه

امشب درماشینشم محکم بستم

اصلا بهش حرفی راجب رفتارش نمیزنم سعی میکنم جوری رفتار کنم ک انگار برام مهم نیس

دنیا همینه هرکس وقتی براشون 

منفعت داری دورت میچرخن و خرشون ک از پل گذشت غریبه میشن باهات .

،منم مدیرمون روزایی که برای  سریع انجام شدن کاراش لازمم داره یا مواقعی که نزدیک امضا قرار داد جدید میشه برای اینکه بمونم انقد قربون صدقه می‌ره ، اما یه بار وسط سال نصف شب پیامش دادم که تا الان حالم بده اگه بهتر شدم میام اگر نشد ک مرخصی برام رد کنید ،۶صبح پیام داد ان شالله ک   سلامت باشی و... تازه ۶ونیم خوابم برد دیدم چند دقیقه بعد زنگ زد ک بیا مدرسه شاگردات رو کسی جز خودت نمیتونه کنترل کنه 

دنیا همینه هرکس وقتی براشون   منفعت داری دورت میچرخن و خرشون ک از پل گذشت غریبه میشن باها ...

اره آدما همشون ب سرعت نور تغیر میکنن

همه ب فکر منفعت خودشونن فقط

من چون همین روزا قراره باهاش تسویه کنم دیگه بهم نیاز نداره باهام این رفتارو میکنه

چند وقت پیش دیر رسیدم گفتم بیمارستان بودم حالم خوب نبود رک گف ب من ربطی نداره من کارم برام مهمه زودتر بیا

اره آدما همشون ب سرعت نور تغیر میکنن همه ب فکر منفعت خودشونن فقط من چون همین روزا قراره باهاش تسوی ...

دقیقا ، تا وقتی جایی بمون ک برات ارزش قائلن خودت حس کردی رفتارشان داره عوض میشه قبل از اینکه چیزی بگن پیش قدم شو و برو جایی که حالت رو بهتر می‌کنه 

دقیقا ، تا وقتی جایی بمون ک برات ارزش قائلن خودت حس کردی رفتارشان داره عوض میشه قبل از اینکه چیزی بگ ...

اره منم برا همونه ک دارم این مکانو ترک میکنم برا حفظ ارزش خودم

ولی خانوادم مخالفن میگن همینجا بکارت ادامه بده چون کارمطمعن و امنیه ب هر کاری نمیتونن اعتماد کنن ولی من تصمیم خودمو گرفتم باهاشم مثل خودش رفتار میکنم خودمم سردم باهاش

میخوادم باهام حرف بزنه فقط برا کار یه حال نمیپرسه امروز فقط پرسید چقدر کار کردی؟😐😑خیلی بهم برخورد