2777
2789

من درگیر کنکور بودم چن سال، بعد تازگیا یه پیج زدم برای دوستامو خانوادم. دو تا از خواهرامو فالو کردم اونام بک دادن پیامم دادیمو اینا ولی یکیشون درخواستمو قبول نکرد منم بعد چند روز درخواستمو برداشتم،  اینم بگم اون یکی خواهرامو فالو داره.اونا سه تاشون خواهر تنی هستن. مادرامون یکی نیستن. شما بودین چطور برخورد میکردین؟ناراحت میشدین یا من حساسم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شما زیاد خوشگلی حسودیش میشه

چطوری ب این نتیجه رسیدی؟😐😂

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚