2777
2789

شخصیت مقایسه گری داشتم.وگاهی خودشو خیلی زیاد نشون میده.مدتیه خودم با نزدیک ترین دوستم مقایسه میکنم که خانواده خیلی خوب باوضع مالی عالی وهمسر ثروتمند داره .بچه های خوشگل سالم.خونه لاکچری وهر نیازی که داشته باشه خیلی زود تامین میشه.پی انداز وحمایت خانواده اش عالی باشه 

خودم میگم ک ه خانواده ام  وضع مالی متوسط ومعمولی دارن اما همسرم بشدت بهم علاقمند هست .چیه کار پاره وقت دارم.گاعی که زندگی اون میبینم بی دردسر بدست میاره خواسته هاشو حسرت کل وجودم میگیره.

چیکار کنم ازاین حس خلاص شم؟؟

دوست ندارم صدمه ای از طریق این افکار به زندگیش وارد کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر آدمی در جایگاه خودش ارزشمند هست و قابل احترامه شما شخصیتت دوست داشتینیه و برای دوستت هم همینطورخ 

به هرحال نمیشه همه افراد یه سبک زندگی داشته باشن 

اما اینو بهت بگم من دوست داشتم جای دوست شما باشم 

بدون دغدغه به هرچیزی دوست داره میرسه همیشه ارامش و اسایش داره 

پوست خوب لباس خوب غذای خوب روحیه خوب و ... این باعث میشه همیشه اطرافیان اون رو خوب ببینن 

واقعا این چیزارو دیدم توی افراد پولدار واسه همین میگم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین ما هر کدوم اومدیم تا تو یه شرایطی، در این دنیا رشد کنیم 

رشد هم مالی نیست 

رشد آگاهی ما هست 

تو حس حسادت یا مقایسه ای که داری و از اون بدت نیاد کنارش باش 

بشین ببین چقدر این حس تا الان باعث،شده تو بهتر زمدگی کنی،

یا الله ... یا الله ... یاالله ... ❤❤❤
دقیقا واین حسرت منو برانگیخته....

منم حسادتم برانگیخته میشه و بیشتر از این بابت اذیت هستم که منم میتونستم یه زندگی خیلی بهتر از این داشته باشم اما خانوادم نزاشتن 

این مسئله چند وقته اذیتم میکنه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم خیلی خودم و با ادمای اطرافم که خانواده پولدار و حمایت گری دارن زیبان و خوش هیکلن استعداد های زیادی دارن محبوبن و عزیز دلن مقایسه میکردم ولی بعدش جز افسردگی و احساس حقارت چیزی نصیبم نشد 

مخصوصا که من عملا هیچ استعداد خاصی ندارم ادما ازم فرارین  زیبایی و جذابیت باطنی و ظاهرهم ندارم 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
از چه لحاظ؟بیشتر بگین

ببین شوهر من خوش قیافه، پول دار و جلو بقیه خیلی عاشق پیشه و پسر مذهبی نما و مظلومیه، حالا تو خونه دست بزن داره فوق العاده بددهن و بی تربیته، اصلا دین و ایمون نداره، اصلا تو خونه دستشو ب سیا و سفید نمیزنه، تازه همیشه با دخترا لاس میزنه و سابقه خیانتم داره