2777
2789

ذکر یا دعایی بلدین برای پیروزی در دادگاه؟ حق با منه اما بهم یه جوری تهمت زدن که مدرک ندارم ثابت کنم  طرف مقابلم هم آدم هفت خطی هست. 

چه دعاهایی میتونم بخونم که موفق بشم؟ با اینکه میدونم حق با منه اما خیلی استرس دارم که بتونم ثابت کنم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

استغفار شما رو به همه چی میرسونه

استغفرالله العظیم الذی لا إله إلا هو الحیُ القیوم و اتوبُ إلیه

برام دعاکن خواهر مشکل منم حل شه🙏💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#حل_مشکلات_دادگاهی

#پیروزی_در_دادگاه

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام برای حل مشکلات دادگاهی چیکارکنم مشکلمون حل بشه قاضی به نفع ما رای صادر کنه توروخدا یک ختم مجرب معرفی کنید مشکلمون حل بشه🙏😔

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۱۴سوره قدر

آیه ۵۲توبه ۱۲مرتبه

۷دعای مقاتل

۱۲ایت الکرسی

۵مرتبه❌👇

«اَستَغفِرُاللهُ الذی لا اله الا هوَ الحَیُّ القَیُّوم الرَّحمنُ الرحیم ذوالجلالِ و الاِکرام وَ اَتوبُ اِلیه و اَسئَلُهُ اَن یُصَلِیَ عَلی محمد و ال محمد و اَن یَتوبَ عَلَیَ توبَهَ عَبدٍ ذلیلٍ خاضعٍ خاشعٍ فقیرٍ مسکینٍ مستکینٍ لایَملِکُ لِنَفسِهِ نَفعاً و لاضَراً و لا مَوتاً و لا حیوهً و لانُشورا»

۲۱مرتبه❌👇

بسم الله الرحمن الرحیم لاحَولَ ولاقوه اِلاّ بالله العَلی العَظیم اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیاکَ نستَعین

هدیه ۱۴معصوم هر روز تا نتیجه بخوانید

۱۴۰۰صلوات نذر امام کاظم کنید نصف بخوانید نصف بعد از اجابت

مقداری صلوات نذر حضرت عباس و حضرت ام البنین کنید بخوانید مقداری بعد از اجابت

آیه ۹و۶۵یس زیاد بخوانید

آیه ۵۸و۵۹واقعه زیاد بخوانید

آیه ۱۶۸بقره زیاد بخوانید

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

چیزی بلد نیستم عزیزم ولی واست دعا میکنم

ممنون گلم خیلی لطف میکنی. خدا خیرت بده. اسمم فاطمه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

استغفار شما رو به همه چی میرسونه استغفرالله العظیم الذی لا إله إلا هو الحیُ القیوم و اتوبُ إلیه بر ...

ممنون گلم. چشم براتون حمد و توحید میخونم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه 

آیه کرسی را سه بار با دقت بخون به امید خدا موفق میشی

ممنون گلم چشم. التماس دعا

ممنون گلم. چشم براتون حمد و توحید میخونم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه 

ممنون عزیزم🥺❤

الهی آمین همه یکیمون ان شاءالله💚🤲

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اینو الان تویکی از کانال هام برات پیداکردم‌بخون ان شالله نتیجه بگیری

ممنون گلم خیلی لطف کردی. 

ان شاالله دلت شاد و تنت سلامت و عاقبتت بخیر باشه