2777
2789

اگر بمیری اوضاعت بدتره

حداقل تحمل کن تا تموم بشه عمرت و اونور تا ابد جات بد نباشه

اینجوری مثلا ۶۰، ۷۰ سال زجر میکشی

اگر خودتو بکشی تا ابددددد

بعدم ممکنه ورق برگرده توی دنیا. ممکنه درست بشه. ممکنه ده سال بعد به الانت بخندی و بگی خدا رو شکر درست شد

من پرندگان غمگین زیادی را دیدم، که هنوز پرواز می‌کنند.

امید یه همچین چیزیه 🥲

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری یکی ازاقوام خودشووکشت ....فقط خانواده اش چی میکشن ازنقدوبررسی مردم وتهمت ناروا.....نکن خداشاهده نمیدونم تاچه حدمذهبی هستی ولی توخوابمون اومده وراحت نیست ونمیتونیم براش کاری کنیم ..... 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

نمیدونم

فقط اینو بدون که مطمئنا بعدا از اینکه خودکشی نکردی شاید خوشحال نباشی ولی مطمئن باش پشیمون نمیشی 

اگه جوون یا نوجوونی ( ک احتمال ۹۹ درصد هستی)  روزای خوبی رو قراره تجربه کنی ک اون روزها اگه به این موقع ک قصد خودکشی داری فکر کنی احتمالا خوشحالی ک انجامش ندادی 

و حتی اگرم خودکشی کنی اونی ام که بیشتر از همه دوستت داره نهایت نهایتش ۱ سال عزادارته و ب فکرته 

بعدش برای اون هم نبودت عادی میشه

و تو فقط خودتو حروم کردی 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست