2777
2789

یه درسی رو امتحان دادم استاد قبل اینکه نمراتو اعلام کنه داخل گروه نوشته نمرات رو با ارفاق میزارم اگه دانشجویی به خازر زیاده خواهی اعتراض بزنه  ارفاقشو برمیدارم

خیلی به من کم نمره داده تمام پروژه هامم کامل ارائه دادم امتحان میان ترمم نمرم کامله.

حالا به نظرتون امکانش هست اگه اعتراض بزنم نمرمو کمتر بده؟؟میتونه این کارو بکنه

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این ترمم کل نمراتم ۲۰ با دوتا بچه کوچیک خیلی زحمت کشیدم درس خوندم امتحانشم تستی بود و خیلی لسون اصلا انتظار چنین نمره ای ندارم 😐😐

هیچ وقت برام مهم نبوده نمرم چند بشه نمره قبولی برام کافی بود اما الان تو یه شرایطم که معدلم خیلی برام مهمه قراره یه ازمون بدم که شرط معدل داره این نمره خیلی معدلمو میاره پایین ترم اخرمم هست فرصت جبران ندارم