2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دون دون های سیاه چجوری میره؟ 😭

منم روی بینیم دون دون بود یه فیس براش دستی گرفتم هر شب با ژل صورتمو میشورم وبا اون قسمت سیلیکونی قشنگ دماغمو با اون خوب میسابم پوست بینیم صاف صاف شده بخدا صاف و براق شده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
عزیزم روش لاغریتو میگی؟من استپ کردم انقدر اعصابم خورده 

ورزش میکنم هر روزساعت ۶تا ۷ گرمه میرم تو حیاطهم پیاده روی تند هم ورزش هایی ک زیاد ب قول معروف بپر بپرهستنخیس عرق میشم یک ماهه کلی وزنم کم شده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
منم روی بینیم دون دون بود یه فیس براش دستی گرفتم هر شب با ژل صورتمو میشورم وبا اون قسمت سیلیکونی قشن ...

وای چ خوب.

عزیزم از فیس براشت عکس میزاری؟

از پیج نگرفتی منم سفارش بدم؟

ژل شست و شوت چ مارکیه.من هیدرودرم استفاده میکنم.

ورزش میکنم هر روزساعت ۶تا ۷ گرمه میرم تو حیاطهم پیاده روی تند هم ورزش هایی ک زیاد ب قول معروف بپر بپ ...

چ خوب .

عالیه افرین.

غذاتم کم کزدی؟

ورزش بپر بپر مث چی؟

وای چ خوب. عزیزم از فیس براشت عکس میزاری؟ از پیج نگرفتی منم سفارش بدم؟ ژل شست و شوت چ مارکیه.من ه ...

من از داروخانه گرفتم گوگل بزن فیس براش دستی عکسشو میاره دو سر یه سر مویی یه سر سیلیکونی ژل هم سینره واسه من خیلی خوبه هر شب صورتمو میشورم خیلی تغییر کردم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
چ خوب . عالیه افرین. غذاتم کم کزدی؟ ورزش بپر بپر مث چی؟

ممنون گلم،نه غذا کم نکردم همون اندازه همیشه میخورم،ببین منظورم ورزشهایی ک زیاد بالا پایین میپری خیس عرق میشی، پیاده روی تند هم خیلی خوبه عالی وزن رو پایین میاره فقط تند باشه نه آروم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من از داروخانه گرفتم گوگل بزن فیس براش دستی عکسشو میاره دو سر یه سر مویی یه سر سیلیکونی ژل هم سینره ...

باشه عزیزم.ممنونم .حتما ی دونه میگیرم.فیس واشمم عوض میکنم.مرسی عزیزم ک باهامون ب اشتراک گذاشتی.حس میکنم واقعا ازش نتیجه میگیرم‌