2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پسرمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 101 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا بچه رو برد تو اتاق زد؟؟من بودم خونه رو سرش خراب میکردم 

شوهرم همیشه طرف اونا بود چند سری دعوا شد میگفت حق با اوناست اگر میتونستم این سری با منه همون جا همین کارو میکردم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

وقتی عصبی میشه هیچ کس جلودارش نیست

یعنی چی مگه میشه زورت نرسه اون یه زنه توهم زنی تازه حتما پیرترم هس وقتی پای بچه وسط باشه آدم هرجور شده جلوشو میگیره راحت بچتو برده اتاق درو بسته توهم نگاه کردی یعنی حتی زورت نرسید جلوی این کارشم بگیری شرمنده یا داستانت فیکه یا خیلی بی عرضه ای 

از شش ماهگی سر بچه بدبخت من داد میزد الان تبدیل کرده به کتک حق به جانب هم هست

از ۶ماهگی غلط کرده رفت امدتو هنوز باهاش داری بچرم برد اتاق تنبیه کنه گفت کارنداشته باش توام نشستی تربیت کنه بچتو🤔

اسی الان متنو خوندم زنیکه خودش روانیه بگو خودش بره روانشناس  بیچاره بچت بمیرم براش🥺

به خدا اینقدر گریه کرد اتفاقا به دخترش گفتم ببرش مادرت اوضاعش خرابه میگه مامانم دو سه ساله عصبیه دست خودش نیست

از شش ماهگی سر بچه بدبخت من داد میزد الان تبدیل کرده به کتک حق به جانب هم هست

این بچه فردا توسری خور میشه ازعالم وآدم وقتی الان شمااین اجازه رو میدین بچه اعتماد بنفسشم میگیرید 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
۷ ساله نشسته بود بازی می‌کرد با اسباب بازی این میخواست یک چیزی بخره از شوهرم قیمت گرفت دید در توانش ...

کار خوبی کردی دیگه خونشون نرو تا پشیمون بشه از کارش بنظرم به خواهر شوهرت ربطی نداشت لازم نبود براش توضیح بدی یا دهن به دهن بزاری 

یعنی تیکه پاره میکنم کسی بخواد این غلطو حتی اگع بچم مقصر باشه بخواد بکنه من سر بچم اصلا اصلا شوخی ند ...

منم دیگه تموم شد خیلی زودتر باید این کارو میکردم

من از مادر شوهرت تعجب نکردم از کار شما تعجب کردم فقط نگاه کردی بچتو زده    

وقتی شوهرت حامیت نباشه میشه این عزیزم چند سری بحث شده طرف اونا رو گرفته آخرش هم گفته مقصر تویی

واقعا گذاشتی بزنه؟ اونم محکم؟  واقعا همونجا پرتش نکردی کلشو بکوبونی ب لبه تخت؟  من باشم ...

هفت سالش 

چون شوهرم تا سر این جریان حامی اونا بود اگر جرات داشتم از این بدتر میکردم